Tuesday, January 15, 2013

Cash out SAYS.com for first time !






Syukur . . Sangattt sangatt syukur ! Tak sangka, dengan hanya 'bermain' klik klik iklan, ponn bolehhh dapat duit... Tak sangkaaaaaa ! Menda free sapa tak suka kan ? Syukur sekaliiii lagiiii . . Semalam, 14hb Januari 2013, ai selamat meng-cash out-kan duit dari akaun Says.com ai............ Sikit aje. Tak banyakkk tapi boleh lahhhhh buat buat beli fresh milk kat Desa Cattle Dairy Farm nanti.. kuikukuikuiiiii


RM161 , tapi hanya boleh cash RM160 saja.. 
RM1 untuk fee ape ntah kot ? 



Tahu macam mana nak cash out kan duit Says.com ni?? Ape TAK? Meh ni nak ajarrr ~ Sapa yang berjinak jinak dengan Says.com ni tahu kan, bila genap RM50, uols dah boleh cash outkan duit tuh.... Nanti akan ada seperti yang dibulatkan merah tu......... Dia cakap, "You have enough earnings to request a cash out." Haaa.. tekan lah situ ye.... Pastu akan keluar, page macam kat bawah ni pulakkkkk



*Isi segala mak nenek details tuh yeeeeeee*




*Dah lepas isi semua tu, kira confrim then klik proceed nanti akan keluar page ni pulakkkkk . . Ni macam pengesahan gitu tentang details yang uols isi tadii.. okay? Dah betul, klik CONFRIM lagiiii*




*DONE !!! ~ Nak tahu status cash out kita tadii, dekat dashboard ada. seperti dalam bulatan ituuuuuuu........ Okay? So, selamat menunggu duit masuk ke dalam bank.. Yeaaaahhhaaaaaaaaa*




p/s : Sukaaa dapat duittt freeee . .
Gigih hari hari ai share, tukar link dgn kawan kawan..
Bestnya ! bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa









Yang harus lebih RAJIN lagi lepas ini,
signature ms eida

31 comments:

  1. wah ieda masyukkkkk....
    best2 nak g honeymoon..

    ReplyDelete
  2. bestnye ieda dpt bonus dr SAYS.. BE dh lama tak layan SAYS..tgk mcm nak aktifkan alik.. So far x pernah dpt bonus dr SAYS pun..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aktifkan je BE. Just share share dan klik klik. simple! ;)

      Delete
  3. Replies
    1. tak kayo sangattlahhh baru serat nampuluh.. huhuhuhu

      Delete
  4. wah...syiok la...udah boleh cashout..kak fieda tak gerak2 pun earning says...hihi..hrapkan cc jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CC ida ke laut kak.. hahahhaha! Harapkan si Says dgn Nuff aje ni.. huhuhu

      Delete
  5. Replies
    1. Takde banyak sangat, ramai lagi banyak.. hehhehe.. thanks

      Delete
  6. yeahhhh..gedik dah cash outt..
    nnt kol akk ok..kite dating together2..kihkihkih..
    take care ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngeh ngeh ngehh.. Akak ida berharap sangattt akak dapat reply komen ida ni. Ida nak tanyaaa, kenapaaaa belog akak tak boleh komennn? sedihhhhh

      Delete
  7. bestnya dapat cash...camna nak letak iklan dengan SAYS ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue pun nak tau jgak.. blur2 la yang iklan camni.. hhehehe

      Delete
    2. Salam hanie dan sue, mungkin korang terlepas entry ida cerita pasal says ni. Semua ida pernah cerita.. Boleh rujuk label SAYS ni,

      http://www.msieda.my/search/label/%3ASAYS%3A

      Selamat mencuba! Tak paham boleh tanya ida... ;)

      Delete
  8. hehee.. yana punya akaun says dah terabai.masa mula2 dl rajinlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi yana.............. g aktifkan balik.... hehhehehee

      Delete
  9. Replies
    1. Meh tukar tukar link ngan ida.. pm ida kat fb ye cinta... hehhehehe,, Kat fb tak ramai yang klik.. kene kawan se'says jugak yang klik... ;)

      Delete
  10. Replies
    1. Mak pun bolehhhh.. lagi lagi duk rumah saja tu boleh lah buat acc says dan mula share .. ;)

      Delete
  11. jom pekena sate kajang samuri jom.hahahaha :P

    ReplyDelete
  12. yeayyy....
    nory tgh menahan nafsu dari men"cash out"...
    nak peram bagi byk2 kalini...
    pastu keluarkan sedebukk...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee. ida pun suka main peram.. kesabaran amat penting! ;p

      Delete
  13. belanja kuih cincin boleh?? hahaha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page