Friday, January 4, 2013

Cara mengisi borang Rebate RM200 Smartphone





Yeay ! Ai dah apply, uols dah ? Ape belummmm ? Rugiiiii ! Dapat tak dapat , itu belakang cerita, janji dah daftar.. Ada rezeki boleh beli Note II, yeayyyy ! Ouh tak tahu ek? Rebate RM200 Smartphone ni dah boleh apaaaa juaaaa telefon, tak kesah hargaaaa.. yeayyyyyyy !  Meh sini ai ajar macam mana nak apply ye ? Uols ni kennnn .  dedikkkk tauuu   ;p


Mula mula bukan laman web SKMM ataupun KLIK SINI aje . . 
Nanti akan keluar page macam kat bawah ni. Kalau error tu, makne nye tengah berduyun umat manusia sedang bukak okay? Cuba lagi dan lagi dan lagiiiiiii   ;p



Lepas tu, klik kat yang ai bulat kan tu? Permohonan Dalam Talian. Haaa, situ tau !
Nanti keluar page macam kat bawah ni. 



Dah klik, dia akan keluar borang macam kat bawah ni. Isi jujur sejujurnyaa.. 
Jangan tipu! Tak berkat nanti.. HAHA




Ok, lepas dah isi semua mak nenek tu, ada 4 langkah, last sekali sila sahkan semua yang yang uols isi tu BETUL. Kalau tak betul, masuk penjara.. HAHA...
Tick saya bersetuju bla bla blaaa........ Terus tekan DAFTAR. 



SIAP !



Entry sebelum ini mengenai Rebate RM200 Smartphone, boleh rujuk SINI ~










Yang berjayaaa tapii tak tahu nak beli hp ape?  ;p
signature ms eida
♥ TQ For Reading SiGEDIK's Entry! Feel free to Comment Dear ♥

20 comments:

  1. nak try apply gak kot2 lah dpt heee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try jangan tak try mila.. mana lah tau dapat kan... boleh beli hp baruuuuuuu... ;p

      Delete
  2. hehe hoho...BE blum wat lg but anyway thanx sbb senang nk ke link sana.. klau ikutkan hati malas nak belek2 dlm web mana dia kuar. Nmpk je eida post psl tu terus BE bukak..thanx a bunch.. klau dh dpt jgn lupa bg phone tu kt BE..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeee~ ida sokmo gitu .. ape ida buat semuaa kasi up kat belog... motipp? nak bgi orang lain senang..... dan selalu lah jenguk ke belog ida.. hekhekhekkk

      Delete
  3. Terima kasih2. Tapi masih lagi error nak masuk. Duyun-duyun orang nak. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. itu sudah pastiii.. Cuba lagi ye awak. Mana tau time2 awak putus asa tulah yang dapat... ;)

      Delete
  4. ni utk yg baru nk beli kew yg dh beli...?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak beli... kalau dah beli hp baru takkan dapat dah rebate.. Apply ni untuk beli hp yang baruuuu dgn plan yg disediakan... ;)

      Delete
  5. sy penganggur..so nk isi yg mana ye??sebab ada pekerja n pelajar kan..
    hari tu try isi pekerja punya tp mintak isi gaji,KWSP no..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, yang pekerja kene ada no KWSP. Awak dh try isi yg pelajar? Sorry, ida taktahu pulak untuk yang tidak bekerjaaa....

      Delete
  6. LANGKAH 2

    DENGAN 3 ISI TAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isi.. lepas awak dah isi langkah 1 tu, automatik kene isi langkah seterusnya..ida tak letak pulak gmbr kat atas tu, ingt orang paham.... ;)


      ##awak yang msg smlm ke??

      Delete
  7. Berapa lama tarikh luputnya dari tarikh permohonan diterima? 10Q

    ReplyDelete
  8. ok... thank you ya... jadi... bawa slip ini pergi digi, celcom / maxis terus dapat rebate ke? Yahoo... boleh tukar h/p lur... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... jgn lambat pergi.. ada tarikh luput kan slip tu? hehhe.. enjoy ur new hp! ;)

      Delete
  9. tQ! tapi nak sahkan kat mana yer?kat celcom centre?lepas tu boleh beli hp yang jual kat celcom centre tu je keje?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh itu ida tak pasti sbb ida tak guna lagi rebate yang diberi. Boleh pergi tanya. Tak salah... ;)

      Delete
  10. abis klu dop keje,dop blajor bleyh apply dop?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh apply tapi guna yg bahagian pelajar tu laa.. kan ada dua? satu bahagian pelajar, satu bahagian pekerja... ;))

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...