Thursday, January 3, 2013

Beg Dueter Berkualiti tapi Murah !





Bila bercakap dengan hubby sekarang ni kan, topik dia mesti mesti mesti Gunung Tahan.. hikhikhik ~ Ai layankan aje lahhhhh . . Mana mana pergi, hubby dok usha barang gunung ajee... Ai layankan ajelaaaahh (isteri solehahhh lah sangattt ;p) Nanti ai nak update lah ape barang yang dah hubby beli.. Sekali dengan harga.. Biar hubby nampak berapa banyak dia dah keluar $$$.. Bila beli tak sedar kan? HAHA ~ Saja boleh? ;p


So, hari ni ai nak share dengan uols semua onlineblogspot yang menjual Beg Gunung yang mana kaki gunung sukaaa, eh bukak kaki gunung pon bolehhh beli... Buat travel sana sini, buat bawak balik kampung ke... heee ~ Ada pelbagai saiz....... Uols cakap je!  


Boleh jenguk ke DueterForSale.Blogspot

Dueter AirContact 75+10l  Merah
(beg ni besar gile! ade nampak kepala hubby? takde kan? hihihi)



Okay, seperti gambar di atas, beg itulah yang berjaya disambar oleh hubby.. Suka kemaiinn dia ... Padahal dia tak tahu, beg kesayangan dia tu akan dirasmikan bila ke Kundasang nanti, bukan ke Gunung Tahan.. HAHA ~ (bini dia jeles sebenarnya!  ;p)  Harga? Murah! Mampu milik. Dont worry. Below RM200 sajaaaa.... Ada pelbagai saiz, warna, pattern, dan brand... 


Berminat ? Call/SMS/Whats App : 
012- 5009 435
Abg Faizal The Bags Man.. ;p


 Dalam beg tu, ada 2 toto besar, selimut, kat sebelah tepi tu, hubby sangkut sleeping mat... Ringan aje tu, bila tiba masa ke Gunung Tahan tu nanti,beg penuh dengan barang, periuk bagai,  ade bengkok jugak pinggang hubby ni... Beg besar/berat dari tuan!  hikhikhik



"Bang, balik dari Gunung Tahan, awak cakap sakit pinggang, siap ye!" 
HAHAHA









Yang tak mampu nak bawak beg sebesar itu ! Siyes !
signature ms eida

24 comments:

  1. hoh??? Mmg dah lame nak bli bag deuter ni tapi yg ni ori ke tak? atau 99% ori? muahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak agak u tgok hege tu rasa ori ke? Heee~ Kalau ori dah patlimaratus dahhh... Tapi ai tgok ori ke tak ori ke same je?? Jadi buat apa buang duit kalau ade yg lebih murah?? Baik duit tu buat benda lain...kannnn.... ;p

      Delete
    2. i dah tanyer owner tu... die ade jual ori dan x ori... ade die asingkan dlm blog tu yg mana ori dan mane tak... kalau bli yg x ori pun dah cecah ratus baik sambar ori jer... tambah duit skit lg... nmpak jer same tp quality ori tak same babe... tp harge bag die yg ori boleh thn murah dr harge asal...

      Delete
    3. Memang dia ade jual ori. Tapi mat beli yang tak ori ni. Ikutlah kemampuan masing masing kan.. Kalau ai, better amik yg biasa, nak buat naik gunung, dua tiga kali naik gunung, dah rosak... hahahhaaaaaa.. Kalau beli ori, rosak terkeduuu nnti.. baik amik yg tak ori, rosak takde la nangis guling2 sangattt.. hahahahhaa....... ;p

      Delete
  2. besarnya....
    memang tak mampu nak bawak jugak.. hihihihi.. baru tgk dah tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida pun tak mampu bawak, tak ingin nak bawak.. Hubbby je yg sukaaa... so, kita suruh dia bawak... hahhahaa

      Delete
  3. wahhh silap2 eida pon muat dok dalam beg tu, hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA! Melampau nory.... ;p Tapiii, ida tak test lagi masuk dalam tu... nnti nak test lah... hahahhahahaa!!

      Delete
  4. kalau zana yg bawak mcmne????? mcm dh sama tinggi dgn zana jer.. hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau zana bawak, ape pun tak nampak... macam beg tu yang bergerak sendiri... hahhahaa!! Okay gurau! ;p

      Delete
  5. memang ler besar beg tu...x sanggup aiii nak bawa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...................... sakit bahu oiiiii ;p

      Delete
  6. husband sue ske la beg yag cam gini, senang nak angkut time travel, tapi yang menyampahnya setiap kali pakai beg camni, dia keluarkan baju abih semua baju di dikeluarkan, disepahkan pastu x masukkan balik.. huu, tensi

    so, skarang sue ske beg roda je, senang nk kluarkan baju..xde sepah2 dh.. hehe

    tapi naik gunung x leh la pakai beg roda.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA.. Sue buat lawak kan.. naik gunung bawak beg roda... hikhikhik

      Delete
  7. salam kak.wah..kemain besarnye bag..rasanya sy muat kot masuk dalam tu.haha

    ReplyDelete
  8. uish..besarnya beg tu... tak jatuh ke belakang ke sebab berat sangat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA.. Ntah la awak... Kalau ida gerenti jatuh ke belakang... hahahahha!!

      Delete
  9. yaya rasa, ida pon muat kat dalam tuuuuuuuuuu kot2 penat nanti nak berjalan tumpang sekaki. :P

    ReplyDelete
  10. xda besar lg beg??? mau patah pinggang bawak..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page