Friday, January 25, 2013

Anda BLOGGER yang mana ??


















Uols di kategori yang manaaaaa ?? Share pleaseeee
Dan uols rasa ai kategori yang manaaaa ? Komen ye!  Thanks  





p/s : Ai lak jenis, beribu kali ai jenguk belog dia/tinggalkan jejak setiap kali jenguk,
dia BACA pun ntah ai tak tahu, komen? Langsung TAK nampak.
Orang macam ni, lama kelamaan, belog dia akan disenaraihitamkan oleh ai sendiri..
kuikukuiiiii







Yang saja nak tahu apa yang uols fikir ?
signature ms eida

50 comments:

  1. mila mestilah yang bawah sekali tu kehkehkehkeh,, xnak kalah koooooo...:p

    ReplyDelete
  2. tak tahulah kategori mane.. nak buat entry pun ikut mood.. ade idea.. xde idea nak menulis jer... , tp mmg suke bw hihihihi .... kalau blog yg minat tu.. entry lama² dia pun akak baca.. kalau free saja nak kenal lebih dekat .... sbb jumpa belum tentu lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak memang.. suka baca entry lelama.. malu ida.... ;p

      Delete
  3. akak takde dlm kategori kat atas tu -
    blogger yg menulis dari hati, kerana minat untuk kenangan di kemudian hari, tak kisah org datang baca atau tak.. tetap menulis.

    Miahahah.. ini semua poooyoooo.. blogger poyo la tu. hahaha.

    Apa pun, seboleh2nya, walo jarang mendrop komen tp at least, akak akan balas seme komen yg diberikan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala lupe nak masuk blogger tulus.. macam kekda, tulis dari hati.. kuikuikuiii

      Delete
  4. saya rasa sy :
    silent n blogger suam2 kuku....hihih....

    ReplyDelete
  5. sebelum yani jawap, ieda rasa yani ni jenis blogger apa? huhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. da rasa blogger tegar..... hehehhhee.. nape tanya ida balik ni? ;p

      Delete
  6. Ai blogger tegar. tapi kadang2 boleh jadi blogger syok sendiri. hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. cmne boleh convert ke syok sendiri ni? miahahhaa

      Delete
  7. sebelum yani jawap, ieda rasa yani ni jenis blogger apa? huhuhu....

    ReplyDelete
  8. saya la tu..yang suam-suam kuku..huahuahua

    ReplyDelete
  9. saya..blogger suam2 kuku je...

    jgn mau jadi mcm blogger POYO...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. jangan sesekali.................. okay ;p

      Delete
  10. yana update ikut mood, ikut idea..idea dtg tulis..mls nk mikiorrr..hehe
    komen reply slalu delay...haha..klu dpt reply terus tu..kira bagus da..acanerrr tu? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ida ptut masukkan blogger mood.. haahahaha. ha yana kategori itu.. ;p

      Delete
  11. 'komen readers Tak beri respon' tu maksudnya xreply kat kotak komen sendiri ke??? sy kdg2 reply kdg2 tak.yg pasti konpem akan balas dgn cara komen kat entry dia blk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak beri respon tu macam kotak komen die pun die tak reply, kotak komen orang, lgsg die tak jenguk.. hahahha.. blogger tak sedar diri tuh.. kuikuiii

      Delete
  12. erm....saya blogger yg suam2 kuku tu ghasenye.. :)

    ReplyDelete
  13. erm..saya blogger yg suam2 kuku tu ghasenye..hehe..jarang update tapi klu org komen kat entry, mesti saya reply..n mmg suka BW ke blog org especially yg ada dalam bloglist saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee~ balas kunjungan orang tu bagi ida penting... baru orang suka datang belog kita. lain la kalau kita blogger syok sendiri, hanya update tapi tak kesah orang jenguk ke tidakkk ;)

      Delete
  14. ermmm...jap2, kategoriii yg maner ekkk???heheheh
    konpiusss plak

    ReplyDelete
  15. rasanya eida blogger tegar.. eka pulak tak tentu hala, kejap syok sendiri, kejap silent blogger.. semuanya ikut masa. ada ms sempat la bergoblog. eh berblog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha.. lawak tau eka.. agaknya eka blogger masa... ;p

      Delete
  16. ida of course la blogger tegarrrr kannnnnnnnnnnnnnn! :)

    ReplyDelete
  17. Mestilah yg bawah sekali...tp memang betul, jenis blogger2 yg poyo ni lama kelamaan akan disenarai hitamkan oleh saya juga walaupun saya bukanlah blogger lama & glamer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita folo blog femes2 sekalipun , diaorang tak de folo kita pun.. baik kita folo org yang tak berapa femes... boleh buat kawan kannn... ;)

      Delete
  18. eida blogger tegar..kite silent blogger..ehhh, hahahaha..

    ReplyDelete
  19. entah ler suam2 susu kut...hahaha...nak naik taraf ke blogger ketegaq plak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. susu??? hahahahahha!!! kuku lah sayanggggg ;p

      Delete
  20. I definitely suam suam kuku :-) hehehehe

    ReplyDelete
  21. aku suam2 kuku je..ko plak bloger tegar,..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama sama jadik blogger tegar okayy ;) buat kawan alam mayaaaaaaaa

      Delete
  22. kan ~~~ eida tegar beb.. hihi.. za suam2 kuku je.. nk update azab je rasa.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. azab? hahhaha. tapi sekali mak update. wow !! ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page