Monday, January 7, 2013

6D Motion Adventure VS Kotak Merah





Ada dua kejadian dalam satu hari. Hari Jumaat lepas.. Ai start cerita kejadian pertama ye. Menonton 6D Motion Adventure. Tak ingat bila member ai, Wardah beli tiket 6D Motion Adventure kat Groupon. Kalau sapa sapa pernah pergi Genting Highlands, kat sane ade jugak tapi 4D Motion. Entry SINI ~ Tapii yang ini 6D Motion engkooo . . Atas bawah, kiri kanan , tonggang terbalik la engkoo dibuatnyaaaa . . HAHA


Semua info lengkap dah kan? Takyah ai nak taip bagaii bagaii lagii.. HEHE ~ Hari tu we all tengok movie yang dikatakan BEST oleh abang abang kaunter tuh, GHOST RUPI



*Hasil tangkapan oleh Abang kaunter, penat melayan we all yang kaki gambar. HEEE*



Movie tu ade lahh dalam sepolohminit aje.. Tapi dia punya effect, ooomakk aiii . . Seram! Kejap kejap ada macam tangan dok pegang kain ai, kejap kejap ada air keluar ikut tempat letak tangan tuh, yang paling vanggang sekaliiii, kerusi tu boleh bergerak ikut situasi dalam movie tuhh.. Hoiiiii macam nak pitam akuuuuu! Asyik lah cakap kat Sis P, bila nak habis ni....... Macam real jekkkkkk kita berada dalam movie tuhh . . .  ;p


Berminat nak cuba 6D Motion Adventure ni? Boleh lah kesini, 

2nd Floor, Ikano Power Centre,
Mutiara Damansara
(Ikano terletak diantara dengan IKEA dan The Curve)


=============================================================


Okay, sambung dengan kejadian kedua. Lepas menonton 6D Motion Adventure tu, masih ade masa, yelaaaa... hari Jumaat rehatnya kan panjang bagi gomen staff.... Harus digunakan sebaiiiiikkk mungkin !  ;p  So, ayuk berkarokkkkkkk . . melepaskan tensionnnn... yeahhhh . . RedBox The Curve kali ni, selalunya kami ke RedBox Sogo.. Tapi alang alang dah dekat area sini, kita teraiiiiii testttt tengokkkkk . . Mana tahu berkarok kat The Curve terus suara jadik ala ala Ella kawwww... puiiii


*macam macam gayaaaaa. . over memasing feeling ! HAHA*


Okay bab nyanyi memang BEST. Ni nak cerita bab yang TAK berapa nak best......... Bab makan.. Dessert buffet memang gah TAPI tak sedap. Air tawar. Ayam masin. Kek keras. Buah tembikai je yang rasa buahhhh.. Yang lain rasa tak ikut rasa yang sebenarrrr . . Rugi bayar tau !

*Nampak cantikkk kan , rasa dia ? Macam *&^%$#@*&^*



Memang tobat tak nak pergi sini dahhhh . . Ke Sogo ajelahh kitaaa next time. Jangan ngade tukar tukar tempat hokayyy !  ;p Dah habis masa, tibalah masa untuk pulang ke jalan yang benar... HAHA ~ Cukup cukup untuk hari ini................. 

*Kami TAK sedondon kali ini.*


*Ai hanya SEDONDON dengan Wardah sajaaaaa...*









Yang lepas ni nak pergi mana pulak puan wardah ?? ;p
signature ms eida

24 comments:

  1. 6D??????.....wwooowwww!!..teruja kejap...dh lama la xgie redbox the curve...wahhh, betul3 feeling haaa berkaroks..;)

    ReplyDelete
  2. kemain lagi ieda sempat sampai Ikea er...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opis ini ni semua dekat.... tu yang panjang sikit langkahnye.. hikhikhik

      Delete
  3. Replies
    1. Kalau ida masuk AJL, kalah semua tuh! HAHHAHHAA

      Delete
  4. Replies
    1. berjalan sakan kak, mane tak happy... hikhikhik

      Delete
  5. mcm besh je 6D Motion ni.. harus try ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. slm gedikkk...
    cantik nye bj dia... ;)
    makin montel la dia skrang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak........... Time kasih akak.... MOntel ye? Ida salah seorang manusia yang makin tambah umur makin montel... ;)

      Delete
  7. Nak tunjuk kat cc enon..dengki...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahahhahhha!!! siot.... padan muka war & mell.. ;p

      Delete
  8. amboi..bersungguh2 karaoke tu.. tarik lagu apa la agaknya tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah bersungguh, berbayar ni... rugi malu malu... hahahhaha!! lagu ella tu.. jangan macam macammm ;p

      Delete
  9. bestnya dpt lepak cmni dgn kwn2 kan..

    ReplyDelete
  10. baju kurung kotak2 tu angkat dozen terus ke macam mana? :P
    cantikkkkkk babe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedozen siot!!! hhahhahaha.. taklah sorang satu aje... ;p

      Delete
  11. peeerrggghhh, sempat buat mcm2 tu.. zana dh lama x karoks!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page