Wednesday, December 5, 2012

Wen everibadi said Y.E.S but I said N.O !







Macam pelik. Eida ke ni ?? Janggal sangatt rasa bila tak bershopping. Nak nak hujung tahun ni . SALEEEEE je memanjang.. Sana sini SALEEEEE ! Bestnya kalau dapat shopping !!! Bukak je blog, rata rata kawan tunjuk 'hasil tangkapan' . . Jeles oiiiiii ~ Ai ada ajak hubby  pergi mall, die tak mo... Takut duit habis lewtewwww . .  Tak tak, ai tak berniat nak shopping pun... Ai tengah menyimpan sekarang ni.. huehuheuhuhueeee


*Sapa yang kaki SHOPPING? Sini ada PORT! 
Ai tukang bagitahu je, TAK pergi pun*



Menyimpan? Jangan lah buat muka terkejut berukkk sangattt kawan ! Betul . . We all nak pakai duit banyakkk ni...Tak nampak pulak keburukan untuk ai kalau TAK shopping YES ni untuk tahun ni saja.. Tahun ni jekk.. Tahun depan ai bantai arr shopping kaw kaw.. Balas dendam katenyeee... HAHA ~ Tapi ada kebaikan tak shopping ni tau tau......... Save manyakkkk duitt ! Duit boleh simpan ke Kundasang.... HOHohohohohHOO!! Duit boleh simpan ke Gunung Tahan... HohoohoHOooo lagii !!! Nak nak, we all kene renew roadtax keretaa . . . Pengsannnnn ! Tau pulak kereta ni, tuan dia dapat bonus... Haishhhhh


Parah seksa tau menahan nafsu nak menyopping ni.. Sabar sabarrr Eida . . Fikir positif Eida ... Buat muka seposen je hokay bila kawan tayang hasil... Nanti kita tayang gambar Kundasang pulak.. HAHAHA  .... 










Yang jelessssshhh sapa sapa yang SIBUK shopping Y.E.S ni ! Taknak bukak blog korang ! HAHA
signature ms eida

24 comments:

  1. ala shoping anytime bleh..sama je bg aku..xyah nk tggu Y.E.S sgt la dayah oii..rege sama je..kalo org slalu SURVEY mesti tau..

    eh, jgn lupa bgtau aku apa yg BEST kt KUNDASANG...heeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku tak salu servey so taktahu... hahahhahaha!! Yela, nnti aku buat entry khas untuk ko pasal Kundasangggg! ;p

      Delete
  2. bab tayang kundasang yg tak menahan tu....jelesss makk ok...huhuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah!! nory tayang baju.. ida lagi jelesss... ;p

      Delete
  3. akak tak sempat lagi nak soping. bz nau.. eh, tp nak soping apa je pun.. tiada.. tiada.. simpan duit nak soping vision kat langkawi sok. kuikuikui :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW! Langkawi.... Simpan duit kekda.. Lagi best shopping kat Langkawiiiiiii......

      Delete
  4. Akak pun skrg tak bebas shopping..dah ada komitmen lain yg penting. Lebih baik jgn window shopping..bahaya! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha! Ade komitmen , kene dahulukan komitmen lah kan kak...... Jgn jejak kaki kat mall jugakk... Nanti terpandang.. Bahaye! ;p

      Delete
  5. X sabar nak shoping baju sekolah anak...huhuhu...nak tengok je la perkataan yes & sale tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh? darjah bape dahhh ? Abis lah duit nak shopping ke anak nye barang.. hehehehee

      Delete
  6. iedaaaa, nadia tak percaya langsunggg ida cakappp tak beli langsunggggg. seriussss wa tak percaya. ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaya, percayalahh... wa tak shopping beb.. Shopping mall pun tak jejak ni.. Hati wa kental beb!! HAHHA

      Delete
  7. wah..nak ke kundasang ye??? tempat berlakunya drama gemersik kalbu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH jika tiada halangan...... Gemersik Kalbu? Alamak!~ Ida tak tengok lah pulakkkk... heee~ Ida kesana sebab Dejavu di Kinabaluuuuuuuuuuu

      Delete
  8. zana pun simpan duit nak beli hp.. sesak sungguh menahan nafsu shopping tu!! adoiiiii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW! Dah bau dah.. Dah bau dah.. Bau NOTE II !!!! HAHAHAHA

      Delete
  9. sue xdelah YES..
    tmbh2 xde bonus..huuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe. Takde YES, takdelah duit habis.. hehhehee

      Delete
  10. kene pergi ni.. hahaha.. tak tau pon.. asyik lalu je.. kebetulan nak g pesta buku.. boleh serbu sini sekali..

    salam kenal dari fifi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fifi, pergi jangan tak pergi.. pastu jgn tayang hasil ye! Nanti diriku jeles... hahahahhaaa

      Delete
  11. nak beli barang tp takde masa nak shopping... simpan jerlah dulu.. kalau sempat kang mmg semua nak di borong lg² seluar amir bnanayk dah tak muattt... tunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! serbu kak.. jangan tak serbuuuuuuuuuuuuuuu

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page