Wednesday, December 19, 2012

Waffle Chocolate Belgian





Haish.. Betul ke nama dia tu ek ? Nama die pelik sangatt.. Jadik tertarik buat ai nak order.. Masa ni teman hubby pergi Alamanda, cari barang hiking dia... Selagi tak naik Gunung tu, selagi tu hubby akan terus mencari dan mencari.... Ai follow jekk.. Ai kan suka jalan...... HAHAHA


*Kali ni ai makan sopan sikit* hueeeee



Mengiurkan takkkkkkkkkk? Sedap sangatt hokayyyy! Terlampau banyak coklat........ Sampai ai makan naikk muakkkk... HAHA ~ Nasib baik makan si choco ni dengan air mineral jekkk.. Kalau air manis ni, spoiiillll seleraaa... Sedap sedap.. Mewah dengan coklat, buah, ada ice cream.. Tau harga berapa ? hekhekhekkk.. Sepolohhenggetttttttt! 


Lokasi : Kiosk Waffle Stop @ RASA Alamanda








Yang lepas ni naik berkilossssss,  ;p
signature ms eida

15 comments:

  1. telan air liur nengoknya
    belum rasa lagi nie...

    ReplyDelete
  2. Wahh....sedapnya...kaya dengan coklat... suka..suka..suka....

    ReplyDelete
  3. zana mmg suka makan kat situ.. mmg sedapppppp.. motif sampai alamanda x roger2?????? merajuk!!!!!

    ReplyDelete
  4. haaaa...hamik!!!
    sepoloh hengget...tp xpela kak..
    berbaloi2..hiks

    ReplyDelete
  5. emmm.memang sedap + muak...makan sorang2 xleh abes..aritu beli kongsi ber3....

    ReplyDelete
  6. Habis la dieeettt mcm ni......hik hik hik!

    ReplyDelete
  7. mmg la kalau masuk blog eida ni asyik lapar je.. hahahha...
    so temptinggg!!!!

    ReplyDelete
  8. baru tadi i makan kat situ tapi makan brownies ala mode... mmg terbaek...hehehe

    ReplyDelete
  9. perghh... memang sangat2 mengiurkan..

    ReplyDelete
  10. kau bab mkn mmg suka wat org terliur.. huh.. nk jugak..

    ReplyDelete
  11. tolong hantar kad room 308 SDMC satu plssss...

    ReplyDelete
  12. aku selalu g alamanda, tapi tak pernah test pun..nanti nak try la

    ReplyDelete
  13. sedapnya..ni email MV suzyanna_cute@yahoo.com...boleh add Fb juga suzyanna Yap

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page