Tuesday, December 18, 2012

Tshirt KAMI BLOGGER, sapa nak beli ?






(sticky post 'till 18hb Disember 2012)
::scroll down for new entry::



Baru semalam update entry pasal Event Melawat Anak anak Yatim tu, dah berderuuuuu email masukkkk... Ouh... Ai sangat terharu uols tau tau ? Tak sangkaaaaa.. Ada orang yang seniat sama dengan ai... Untuk semua yang email nak join event tu, ai dah reply yerrrr.... Dan berharap sangattt uols dapat melapangkan diri untuk serius join... Maksudnya kalau takde aral melintang, jangan ada cancel last minit yekk... Susah kerja aii nanti...  hikhikhik


Dan berderuuu jugakkk tanya ai kalau tak join, boleh beli ke Tshirt tu ? Ohoiiii... Tshirt we all cantik cun melecun yekkkk ? HEHE ~ Jawapannya boleh sajaaaaaaaaa . .  Dan ada yang tanya, kalau ai blogger, laki ai bukan blogger.. Boleh beli takk ?? Bolehhhh jugakkk... Hubby ida pun bukan blogger jugaaaa.. Slumber dia pakai Tshirt tu.. Kacak jek? *ehem~* Meh nak terang kat uols pasal baju... Ramai yang tanya dalam email, ai penat nak taip.. HAHA ~ So, ai terang kat sini.. Biar uols jelasss dan terang okay ? Are u ready bebehhhhhhh ?


Ini lah Tshirt nyaaa. Sendiri jadik model boleh? hekehekhekkk
Tshirt ini untuk blogger ! Pandangan depan dan Pandangan Belakang ~
*maaf sepatutnya WE ARE BLOGGERS tapi kami terlepas pandang huruf S di situ* 
Ya ampunnnnn tau tau. Kesilapan sudah diperbaiki...... 


*Yeahhhh ! Ini pulak Tshirt untuk hubby kesayangan uols .. Nampak tak perbezaan? Hanya tiada tulisan KAMI BLOGGER since dia bukan BLOGGER kan? Tapi kalau hubby uols tak kesah tulisan tu, boleh je nak amik design blogger tu... Tak jadik masalah.... Semua terletak pada pilihan uolsss.. Okay ??



Walaupun design yang berlainan, masih nampak sedondon gitu kann ? Nampak tak perbezaaan bila kami bersama memakai Tshirt tu ? Cuba bayangkan lagiiii ramaiiii yang memakai Tshirt ni waktu event nanti? Meriahhhh kannnnn?



Tapi yang PASTI, terdapat nama uols dihujung lengan Tshirt tu. Smart kannnnnn ? 
Tak de sapa boleh curikk baju uols... hekhekhekkkkk




Amcam ? Berminatttt ? Nak beli ? Nak jadik sebahagian dari KAMI BLOGGER ? Kamiiii sangatt mengalu alukan kedatangan uolsssss . . Harga? Uols rasa? Mahal? nehi nehiiiiii . . .Murah sajaaa.. Mampu bayar punyaaaaa . . hekhekehkk...  Ai jual Tshirt KAMI BLOGGER dengan hanya RM20 sehelaiiiiiiii !! Percaya takkkk ? Murahhh kannnnnnnn.. So, ape lagi ?? Dapatkan Tshirt KAMI BLOGGER sekaranggggggggggg !


Nak Tshirt cun melecun tu ?
 Email ai di iedand23@gmail.com





Update 15.12.2012
Tshirt Sehelai RM20 kan? RM6 for postage , total RM26
Tapiii tapiii, kalau uols bayar lebihhh dari RM26 itu, 
ai sangattt mengalu alukan.....
Baki selebihnya bukan untuk ai tapiii untuk disalurkan 
ke Rumah Anak Anak Yatim tersebutttt...
Ku bilang KALAU tau. 
Kalau tak nak bayar lebih, nak bayar RM26 je, 
ai TAK paksa. TAK kesah. 
Duit uols bukan duit ai pun. 
Cuma ai nak mintak sumbangan dari 
segi pembelian Tshirt ni aje. 
Got it ?
TQVM





Dukacita ni  nak bagitahu, tarikh penyertaan untuk join Event Melawat Anak anak Yatim ni akan ditutup pada hari Isnin 17hb Disember 2012 pukul 12tengahari.. Sedih lewtewww.. Maaf kawan, terpaksa tutup awal sebab penyertaan sangatttt menterujaaaakan.. Memberangsangkan sekaliiii ! We all tak sangka ! Selepas di fikir dan berbincang, we all kene tutup penyertaan.. So, mana mana yang berminat nak join, cepattaaaannn email ai lajuuuu lajuuuu, masih ade masa ni, email kat iedand23@gmail.com.   Selepas dari tarikh dan waktu itu, sapa sapa yang email, ai buat bodohhhh jekkk.. Maaf ye!  ;p












Yang sangattt tak sangka penyertaan sangat teruja!
signature ms eida

22 comments:

  1. wah!!!! cantik!!! suka warna biru,, kalau la ada lengan panjang,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuuuu....... boleh pakai dengan inner?? kita yg mengayakan dia awak.. semua pasti boleh! =)

      Delete
  2. Ieda chenta nk beli nti chenta wasap eida k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay chenta! ida tunggu.. kalau lmbt sangat ida yg wasap chenta.. hahahahhahaha

      Delete
  3. tak sampai hati nak tolak penyertaan kan ieda tapi nak buat macam mana. terpaksa sebab overload sangatt. tak sangka langsung. we love you guysss! T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu yaya....... Takpe next event kita buat yang ramaiii lagiii boleh join.. hehehehe~~ luv u too! eh? lalalalalallala

      Delete
  4. alaa..tak terupdate lagi gambar baju aku T______T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe~ update cepatan..................... ;)

      Delete
  5. beli t-shirt dapat kucing skali yer..nak..nak..ehehehehehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA.. Buat lawak kan kak? Tak bolehhhhhhhhh.. Saye sayang kucing sayeeee....... ;p

      Delete
  6. ala sy br sempat nak bace arini.. da tutup ke, niat nak join even, bleh lg ke?
    sy nk oder bajula... kene email eh?

    ReplyDelete
  7. mulai saat ini, penyertaan di tutup sepenuhnyaaa gitueee ;p
    hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah tutup.. Esok ida up entry! tadi sangatt busy lah yaya... ;)

      Delete
  8. x sabar nk pakai baju ni nanti.. warna tudung x kisah kan?? hahah.. *terus laju2 nak beli tudung baru.. poyo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA.. Tudung tak kesah zana.. amboi.. melampau!!!!! ;p

      Delete
  9. maknenye xdpt join la ni??
    dah tutup ek kak??dush2..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page