Monday, December 31, 2012

THE BEST of 2012 !



 


Heyyy, ingat Radio HotFm aje yang boleh senaraikan THE BEST of 2012? Ai pun bolehhhhhh . . HAHA . . Banyak sangatt perkara yang berlaku dalam tahun ni , ada yang BEST, ada yang kureng BEST dan ade yang TAK best langsung ! Apa apa pun, itulah asam garam kehidupan.. Nak hidup yang enak enak je tak mencabar lah kan ? Jom kita imbau balikkk apa yang berlaku pada diri ai sepanjang tahun ni 2012 ni.. Ai suka dok imbau imbau ni.. Pastu ai sengih sorang sorang... Dah lah tak de orang kat opis ni, semuaaaaa cutiiiiii . . Ai tak dok cuti dahhh.. So jaga lah opis ye ! ;p



Ayooo mattt gesettt goooOOOooo . . . . .


Bermula awal tahun 2012 yang sangatt BEST bagi ai sebab ai dah capai satu wishlist ai. Ape? Nak ade camera underwater.. Pada 1.1.2012, ai beli Mr.Taff ai..Dan sampai sekarang masih baikk dalam jagaan ai...........




Sememangnya awal tahun memang akan dimulai dengan CutiCutiCinta Aniberseri 30 Januari we all.. Tahun 2012, tahun kedua , SYUKUR Alhamdulillah, jodoh kami masih panjang . . .Tak jauh kami pergi, dekat saja... Tapi Palingggg BEST ! Bukit Fraser .. Semoga tahun tahun seterusnya keluarga kecil we all bertambah bahagiaaa ~ AMIN




Rasanya tahun 2012 ni , palingg banyakkk ai bawak family ai berjalan............ Merata kami pergi, tak jauh mana pun, tapi bila keluar bersama sama tu, kiranya banyakkk masa dapat diluangkan bersamaaaa . . Sukanya! Sama sama kita baiki hubungan kekeluargaan, semoga bertambah erat dan harmoni.....




Acara ni sememangnya akan menjadi kenangan paling BEST ai setiap tahun. Sambutan HariLahir di kotak merah~ hehehe . . Ya ALLAH, kekalkan kami menjadi SAHABAT TERBAIK ! !
*♥♥♥♥ u gurlsss*




Tanggal 17hb Mei, hadirnya Mushang dalam hidup we all. Sampai sekarang Mushang masih bersama we all. Ingat lagi masa Mushang dijumpai depan rumah ai, kecik , lapar, kurus.... Sapa lah yang buang Mushang ... Tapi kini? Mushang dah gemokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! Sayang Mushangg ketat ketat!!!




Dan hasil berblogging, memang satu pengalaman BESTTTTT ai tahun ni. Gila dapat free free duit, sapa nak bagi ? Dengan Nuffnang ai dah merasa RM240++, dengan SAYs ai belum cash out lagi, nak kumpul banyak banyak nak bawak pergi honeymoon.. hehe ~ Ai merasa jugak income dari Exabytes RM45 hari tu (lupe buat entry) Dan tahun 2012 ini jugak lah, ai start Bisness dengan Menyediakan Pakej Sewa Mesin Chocolate Fountain. Alhamdulillah, berjalan lancar.. Doakan bisness berjaya ye !





Dan yang terbaru terjadik dalam hidup ai... PALING BEST !  Ah! Semua perkara pun ai nak paling best ! HAHA ~ Ai berjumpa dengan geng blogger sekepala............. Blogger lain sekepala gak tapi dengan mereka ntah lain.......... Kami cenderung ke arah aktiviti serius sihat.............. Suka lah ! Kami menggelar diri kami KAMI BLOGGER, kini sedang ligat menjayakan projek 1st kami iaitu Event Melawat Anak Yatim. Doakan kami berjaya dalam apa jua yang cuba dilakukan.. AMIN




Tu diaaa Kenangan paling BEST sepanjang Tahun 2012 ai............. Yang sedih sedih? Ai taknak buat entry laaa.. Kang ai menangis dalam bilik ni sorang sorang... hekhekhekkk.. Yang happy happy aje lah ye ? Moga Tahun 2013 ai memberi SERIBU KEBAHAGIAAN. SERIBU MAKNA kepada ai, kepada family ai, kepada hubby!  










Yang happy esok dah masuk Januari 2013! YEAH !
  signature ms eida

11 comments:

  1. insyaallah.. yg sedih xmoo lah kabo.. biarkan dia terkubur menjadi sejarah... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... biar dia berlalu sepertimana 2012 akan berlalu... ;p

      Delete
  2. aaaaa..semua best2 ida...
    mila jugak gembira bangat ketemu sama kamu deh !....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee ~ semoga ape yg kita rancang mendapat berkat dariNYA ;)

      Delete
  3. insyaallah..moga tahun hadapan akan memberi seribu kegembiraan...AMIN

    ReplyDelete
  4. wah, yg paling teruja kan ma lily suke yg reunion bloggers tuh.sgt teruja.sgt tabah kot buat aktiviti luar.gud2.ma lily memang susah nak ke tahap tuh.hehe.

    selamat thn baru ieda ;)

    ReplyDelete
  5. bestnya family gathering..dh lama rasenya aku xg bercuti....semoga tahun 2013 memberi seribu makna & kebahagiaan...

    ReplyDelete
  6. selamat tahun baru, eida..
    seronok dpt kenal and jumpa eida...
    hope persahabatan kita semua kekal ke akhir hayat k..

    ReplyDelete
  7. banyak betul kenangan manis dia sepanjang 2012.. jeles betul.hehehe

    selamat tahun baru awak :)

    ReplyDelete
  8. banyakkkkkkkkknya kenangan manis dia!!!

    semoga tahun 2013 membawa lebih banyak kegembiraan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page