Thursday, December 13, 2012

Sidang Redaksi gila bergambar !





Tahun ni tahun pertama ai dilantik oleh BigBoss untuk menjadi wakil bahagian untuk pembikinan Buku Tahunan Cawangan ai.. Pestime kawwww ! Selalu tukang buat buletin ajeeee .. Masa awal awal masuk meeting, blur kejap. Ai diam jek... Tapi kejap je lah.. Pastu ai dok bagi idea itu ini... HAHA ~ Over! Tapi best bila idea kita diterima pakaiiiiii ~ Salah satu idea ai, nahhh ini diaaaaaaaaaaaaaaaaa


*Kecik nye diri ku... Mata lagii lahhh kecikk... HAHA*

Gambar Sidang Redaksi CPUM @ Taman Tasik Perdana



HAHA . . Bab bab bergambar memang bagi kat ai.. Tahun tahun sudah, Sidang Redaksi hanya bergambar dalam office.. So boooooringgg ken? BooOOoooo . . Tahun ni walllah ! They got me yang sukaaa bergambar ! Ai bagi idea Sidang Redaksi ayuhlah kita bergambar di luar.. Ala ala outdoor tapi masih mengekalkan ciri ciri Marin.. Kenapa marin? Cawangan Pangkalan Udara dan Maritim. Itu dia..... So, pergilah kami kami semuaaa ke Taman Tasik Perdana, nak shoot gambar berlatarkan belakangkan boat boat yang ade.. cewahhhh ~

*Nampak pelangi kat Air Pancut tuhhh takkk? Santekkk kenn?*



Ai pun tak pasti mana satu gambar yang akan masuk Buku Tahunan, tapi yang pasti semua nya gambar santekkk! Mesti ade yang bengang jekkkk... Nak bergambar macam ni? Marilah sumbang tenaga/masa /idea untuk menjadi Sidang Redaksi Cawangan.... Ala ala reward kepada we all lahhh ni.. Ceeewaaaahhhh ~

 *Macam cover album pun iye gak ni! HAHA*



Harapan ai, harap harap Buku Tahunan kali ni, Pengarah menyukainyaaa. Dan menjadi Buku Tahunan yang palingg cantik/padat/kemas! Dan yang pasti Sidang Redaksi kali ni glamour kawwww ! HAHA 










Yang kadang kadang benda tak seronok kita kene buat jadikkk seronok !
signature ms eida

18 comments:

  1. wahhh meriahkan... siap ada outdoor ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. nasib lah dapat ida.. memang kaki gambar! ;p

      Delete
  2. Replies
    1. Ida pun suka yang itu... Nature... Nampak ida kurus pun iye gak.. hahahhahahhah

      Delete
  3. dah macam keretapi gambar yang last tu ida oiiii..
    sabar eh. sabr eh. nanti dapatlah baju tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA.. Siot Milaaaaaaa..................... ! ;p

      Delete
  4. bile turn kite plak nak bergambr lagi?....hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. 13.1 kita jumpa and tngkp pic puas puas yekkkkkk =)

      Delete
  5. gambar last macam kumpulan panca sitara...hehe..cantek gambo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yana, kumpulan panca sitara tu apeeee? huhuhu

      Delete
  6. Replies
    1. Tu la.. boss pun sporting bila ajak bergambar kat luar... hehehhe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page