Thursday, December 27, 2012

Shake N Take ~ Order sudahhh !





Sejak terbaca dak Yani beli Shake N Take ni, ai pun nak jugakkkkkk . . Niat ai satu je, nak blend susukambing+kurma.. Or jus epal muda, or jus lemon.. Gitu aje laaaa.. Yang pasti Shake N Take ni senang gilaaaa nak guna, kecik , sesuai guna di tempat kerjaaaa . . dan yang penting, bak kata Yani, sesuaiii bawak travelll.... Yeahhhhh !





Haaaa.. ai jumpa kat LivingSosial.. Ade pathari lagi untuk sapa sapa yang nak beli tuh... Tak menyesal punyaaa. Sapa sapa nak kurus tu boleh jugak beli.. Boleh shake korang nye air teh orang kampung ke ape ke... Dan minum dekat opis.. Mudah sajaaaaa ~ hehehhehe~


Tekan laju laju LINK ini kalau nak beli tau!



 YEAH! Delivery dalam masa tigahari... 
Tak sabarnyaaaaaa nak minum susukambengggg.. ;p



Bulan depan means Januari 2013, ai nak mulakan treatment tradisional dengan mengamalkan minum susukambing+kurma yang diblend bersama... Dulu ai pernah minum susukambing tu, rasa dia eeeuuuwwwww.. cannot go lah! Guna blend biasa, kurma tak hancur pun.. Ai terasa hanyir susukambing tu ... Tekak tak boleh terimaaa.. Harap harap Shake N Take ni boleh membantu ai...................... *nakbabyjugak*










Yang berharap menda ni jangan angan angan taikkk hayem sudahhh  ;p
signature ms eida

25 comments:

  1. good luck eida....
    usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhhh.. betul.. doakan ida ade rezeki 2013 ye kak ;)

      Delete
    2. doakan akak jugak tau.... (^___^)v

      Delete
  2. Nasib baik tak tersedak tadi, rupanya ada orang sebut nama kita laaaa....hihihi....bagus2, dah order ye! jom bershake sempena tahun baru ni ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi...... jom jom jommm!! shake shake shake but dont shake ur boot.. ;p

      Delete
  3. wah ida..semoga berjaya
    mila nak main gym azam thn baru huhu...
    gymlah sangat kan ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gym? Kat umah ida ade gym. sekali masuk rm10.. pun tak perg pergi ida.. padahal dekatt sangattt.. jalan kaki pon bolehhhhh

      Delete
  4. aku pun dah orderrrr.....senang nak buat pureee nia...huhuhuhu.....

    ReplyDelete
  5. ahaahha...susu kambeng ye...nak jugak lahhh!! nak baby jugak hokehh.. :p

    ReplyDelete
  6. BE so interested..nk beli lah nnt tp xtau bila..huhu..
    BE ada jga nak minum susu kambing dgn buah kurma skali.. Klau nak hilang bau hanyir dia kene masak dulu.. i think that should work..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masak susu dulu? Tak hilang khasiat ke? huhu....

      Delete
  7. yang penting usaha.
    tp jgn lupa wat treatment jugak my dear.

    ReplyDelete
  8. nak tanya. u order barang nie dah smpi ker? my wife ada order jugak tp belum smpi lg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi azmil... ida order belum sampai lagi... sabar sat. nanti sampai lewtew.. hehehhe

      Delete
    2. Hehehe.. ook.. lps jer komen kt sini trus ada org pos laju call ckp brg yg order tu tgh otw nk di hntr kt umah. so brg dh smpi tp lum ada ms nk try guna lg hehehe..

      Delete
    3. wahh.. hebak penangan awak komen sini... ;p Teraii jangan tak teraii.. rugi beli ;p

      Delete
  9. Waaa mcm menarik.. Nk beli juge ;)

    Petua susu kambing +kurma tu mmg mujarab..
    Saya amal kan petua tu dulu n dgn izin allah mmg menjadi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye. Berkat usaha dan sudah sampai rezeki barangkali. AMIN. Ida usaha jeeee ;)

      Delete
  10. bestnya.. nampak menarik je. kat mana bleh beli ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue, terang2 ida tulis atas tu , ida beli kat living sosial. siap bagi gambar lagi. hehehehhee

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page