Monday, December 17, 2012

Sayang parking kat mana tadi ekkk ?





*Real story, Real picture*


Apa motipp tunjuk gambar ? Cuba tekaaaaa .. Nak tunjuk kereta kah ? Nak tunjuk tiang kahh? Ataupun nak tunjuk no tiang?? Hikhihik.. Ramai kot buat macam ni.. Jangan tipu... Jangan nak cengelatttt .. We all memang sokmo pelupah haih! Memula  keluar kereta, ok ingat parking sini sini sekian sekian.. Sekali bila  dah masuk mall, tengok itu ini, pergi sana sini, bila nak balik masuk kawasan parking, erkkk? "Sayang parking kat mana tadi ekkk?" Ai pun turut blur..  Dasar laki biniiiiiiii  . . Pastu ape lagi mengagau lahh cari tempat parking sambil salah menyalahkan antara satu sama lain .... HAHAHA


So, moral of the story, tangkap lah gambar sebegitu rupa dan simpan... Keluar mall, lupe pun lupe lahhh.. Ape susah bukak balik hp tengok, terus ingat kannnn ? Wahhhh.. Tips ! HAHHA . . . Uols amalkan tips ni takkkk ? Ke uols pengingat (ade meh pengingat?) orangnya ?? Terror ah uols !








Yang lapar oiiii !
signature ms eida

26 comments:

  1. saye pun slalu buat camni.. hahaha.. klu nak ingt mmg xingtla.. mesti kena ambk pic tmbh2nye klu mall tu yg pakingnye sngtla confuse..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan........... ramai orang juga tips ini rupanya.. hekehekhekk

      Delete
  2. hehehe..bijak2...
    kalu kita memang xigt saje parking katne..tapi laki kita memang ingat tahap gaban..sampai puji kat dia la...teror igt parking kat mana..tue dia sokmo marah kat kita sbb asyik lupa je parking kat mana...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow! Oklah tu kalau sorang ingat sorang lupe.. hihi.. Ida ni ha, dua dua pelupeeeeeee ;p

      Delete
  3. juna selalu wt cmni..aku pn jenis pelupa..penah byk kali tak jumpa keta smpai mntak bantuan jaga...hahaha...

    eh,tu kt mines kn?aku ingat colour tiang je..setiap tgkat kaler cat lain2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah ni kat Mines.. Ok ko dah kenal tiang Mines ni dah kire teror paking Mines lah ni.. hahhahahhaa!!!

      Delete
  4. ni pun masalah akak bila gi mall yg besar mcm mid valley..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoiii.. Mid ida surrender!!! Memang confusee.. Kene amik pic pastu ingat kedai yg paling hampir .. hihihihii

      Delete
  5. eida, cemana nak tukar header akak ekk. nak letak gmbar berempat laa. header yg ada skrg tu masa rayyan 7 bulan lg, gmbar zara xde pon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. header ida pun ida mintak orang buatkan... hehehehhee.. sorry akak, ida tak pandai.. =).. Cube akak tanya ieza? Die reti buat header... hehehhee

      Delete
  6. xterpikir pun nak wat cenggini eee mila dulu pernah tau kelupaan letak kereta kt KLCC 3 jam kot cari kereta xjumpa bayangkan masuk parking cerah bila kuar parking dah malam. Tobat xnk pegi lagi -.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak oiiiiii............... sampai malam tak tahan tu.. sila mila ikut tips ida ni ha.. ida pun pelupa haih!

      Delete
  7. Akak memang mcm nie...hehehhe baru je nak buat n3 pasal paking nie...

    ReplyDelete
  8. samalah kita...nory penah kena kat carpark sunway pyramid...masa tu baru lepas gelak2 sakan ngan abi smbil naik lift pergi carpark, padahal msg2 lupa tgkat berapa we'oll parking...menggagau berhenti di setiap tgkat cari kereta..boleh plak lupa nk tgkap gmbar masa tu...hurmm...skrg dah serik..hehehe

    ReplyDelete
  9. zana jenis pengingat.. hehehe.. tapi adiey manjang lupaaaaaaaaaaa... hahahha...

    tp kalau first time pergi shopping complex tu, mmg zana akan ambik gmbr sbb takut x jumpa.. hehehe..maklumlah x biasa kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyooo.. bagus zana ni... Ida kalau mall dah pernah pergi pun sokmo haih tangkap pic jugakk.. hahahahhaha

      Delete
  10. hahaha..sya pun pena mcm ni..hehhe..oh ya saya kat kota kinbalu..nak g sini bila??

    ReplyDelete
    Replies
    1. MV... ida nak g KK bulan satu. akhir bulan.. berhoneymoon .. hehehhehhe

      Delete
  11. Selalu igt jerk..tp good idea jugak kan amk gmbr :D

    ReplyDelete
  12. ni mcm kt the mines je, sy br je pegi smlm, ramai gile org.. penat cr parking..
    tp sy ni slalunye ingt kt mn parking.. insyaallah la sy bleh ingt... :-)

    ReplyDelete
  13. nana pon salu amek gamba..kalk ngan hubby confident sikit..kalo sorang2 hancusss...melilau la dekat parking tu..hehe

    ReplyDelete
  14. pernah jugak jadi mcm ni.. plg x suke pg alam sentral selalu slh parking mmg amik gambar siap-siap

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page