Thursday, December 6, 2012

Quick Update COHAN !





Fuhhhh ~ pagi yang sibukkkk .. Ni baru boleh update.. Tu pun jap g nak sambung menghadap HRMIS yang *&^%$#*&%#@! ... Sabar aje lahhhhhhhhhh . . Sambil makan sambil update entry, sedih tak uolsss tengok aii? huhu


Nak update pasal COHAN punya event nie..  Menawan Gunung Tahan on next Febuari 2013.. Ai masih berfikir dan terus berfikir... HAHA ~ Yang pasti proposal dah selamat diedarkan . . Ai dapat, ai tengok.. Ek elehhhhh .. Apehal ade typo error ni ! Ai tak pasann lahhhhh . . Yang hubby pun tak cek lahh ni terus print je... Eksaited kemainnn . . Buat malu jekkkk . . Budak budak sibuk kutuk typo error typo errorr. Depan ai pulakkk tu ! Cisss... Tak tahu ke... Ai berhempas pulas buat proposal tuh... Eceh~


 *Muka depan*  Kene gempakkk sikittttt  ;p



Isi kandungan,



Ada sapa sapa nak join Menawan Gunung Tahan ini ?? HEHE ~




p/s : quick update! nak tengok Adam&Hawa... ~ heehhee







Yang tengah makan apam balik special bubuh milo ! HAHA~
signature ms eida

26 comments:

  1. mila boleh join tak ? adam dgn hawa makin sweet tau ida meroyan mila tengok heeeee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siyes nak ? AdamHawa sangattttttttt suwetttt... meroyan ida tengok!!! ;p

      Delete
  2. WAHHH BULAN 1 TAWAN GUNUNG KINABALU, BULAN 2 GUNUNG TAHAN PLAK...TAHUN MELAWAT GUNUNG EK, EIDA...BESTT3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noryy sayanggg... bila masa ida naik Gunung Kinabalu niiii??? Sesuki jeeeee...

      Delete
  3. wah...macam menarik je tu.... macam mana nak join tu awak??

    ReplyDelete
  4. i pun dah dapat proposal ni semalam.... niat hati mmg teringin nak joint tp i kan single father... susahnyer nak tinggalkan si Akiff tu lame2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe... yang UTAMA harus diutamakan dulu ,,, ye dak? hehe

      Delete
  5. andi ada ajak juna...tp ktrg xtau lg nk g ke x..gunung tahan lg susah nk pnjat compare dgn gunung kinabalu..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi aku, sebelum naik Gunung PALING TINGGI di Malaysia, cuba dulu uji stamina naik gunung PALING tinggi di Semenanjung.. Takde istilah gunung senang gunung susah beb.. Semua gunung ade susah dan baiknyaaa........ =)

      Delete
  6. I dah dapat proposal.. dah hantar surat minta kelulusan dari mem beso.. tak tau bila nak approve..

    ReplyDelete
  7. heyyy dengar nama gunung pon nadia dah serammmmmmmmmmmm! T__T
    very the xde semangat kesukanan langsung kan ai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram? Jangan lah yayaaaa.. buat ida takut jekkkkkkkkk .. ;p

      Delete
  8. Ada budak opis ajak joint...awal2 dah angkat bendera putih..hehehe

    ReplyDelete
  9. ade geng tensi2 pasal HRMIS ni... hihi.. best kot gunung tahan.. kawan2 pon selalu buat group naik tahan..

    ReplyDelete
  10. ermmm ye la cik diva oii..aku ckp je..aku pn xpnah pnjat2 mna2 gunung..aku pndai ckp je...ko try la pnjt gunung pling tggi tu..ktrg xdpt join kot..ada plan yg lg pnting for next year dr pnjat gunung..sori yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takyah lah panggil aku cik diva.. kang meluat orang! huhu

      Aku pun tak pasti nak follow ke tidak.. 50-50 lagi.,huhu... Takpelah tak dapat join, nanti aku bgtau andi okay. Biasalah, semuaorang ada keutamaan memasing kan..... Tak boleh nak paksa orang pun kan.. No hearts feeling.. =)

      Delete
  11. bestnya.. nak pollowww hihihihi.. tapi cuti ai sikit sgt la... benci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni aktiviti tahun depan.. Tahun depan dapat cuti banyakkk balik kan... hehehehe

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page