Saturday, February 9, 2013

Pakej Chocolate Fountain TERMURAH ! ;p





Pakej Sewa RM150
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik



Pakej Kasih RM200 (50pax - 100pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 kg Chocolate
500 gram marshmallow
500 gram biskut jejari (stick biscuits)
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu di pulangkan dalam tempoh 24jam after pick up
Pick up location, Cheras area (MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik



Pakej Rindu RM350 (100pax - 200pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
3 kg Chocolate
1 kg mix fruit -- strawberry & anggur
1 kg marshmallow
1 kg biskut jejari (stick biscuits)
30pcs mini cupcake
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu diambil dan dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(ambil/hantar Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik



Pakej Sayang RM500  (200pax - 400pax)
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
4kg Chocolate
2kg mix fruit -- strawberry & anggur
2kg marshmallow
2kg biskut jejari (stick biscuits)
50pcs mini cupcake
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Urus sendiri/Self handling
Mesin perlu diambil dan dipulangkan dalam tempoh 24jam selepas diterima
(ambil/hantar Cheras area or MCD Bandar Tun Hussien Onn)
Mesin TAK perlu dibasuh selepas guna
Deposit Keselamatan diperlukan RM200 --- deposit akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dalam keadaan baik



Pakej Cinta RM800  (400pax - 600pax)  **selalunya untuk wedding
Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
7kg Chocolate
4kg mix fruit -- strawberry & anggur
5kg marshmallow
3kg biskut jejari (stick biscuits)
100pcs mini cupcake
Tisu & Pinggan kecil disediakan
Pembantu untuk menjaga booth
Simple deco mengikut tema perkahwinan




Add Ons
A) Pembantu & service RM50 . 
Pembantu akan jaga candy booth anda sampai tamat majlis.

B) Delivery Mesin Chocolate Fountain ke tempat yang dikehendaki ;-
1 ) Area KL  RM30
2)  Luar area KL (Selangor&Putrajaya) RM50







Untuk sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut boleh contact ai di, 

Email : sheloveschocolate29@gmail.com
H/P : Call/sms/whatsapp/line : 012-2334792 (Eida)
FunPage : Chocolate Fountain :She.Loves.Chocolate: 
Blog : chocolatefountainmurah.blogspot.com



** Chocolate Fountain Machine = Mesin Pancuran Coklat sesuai untuk semuaa Majlis. Majlis Kahwin, Aqiqah, Pertunangan, Event, Party. Apa saja majlis, Chocolate Fountain is trend now. Booking for ur slot and just enjoy ur party!










Yang sedia menerima tempahan,  ;)
signature ms eida

32 comments:

  1. lain kali jumpa, eida bw r coklat ni.. kuikuikui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu... Benda ni leceh ar! Nak kene datang umah ida.... hehehehhee

      Delete
  2. serius i rase bisnez u ni sgt genius... i nak suggest kat kakak i kat kedah tu buat bisnez ni jugak la... boleh kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat laaa.... nape nak mintak izin ai.... HAHHAHAHHAA

      Delete
  3. beb, kat MAHA ada jual chocolate fountain ni..murah sgt2!..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade jual mesin ke.. ade jual buah buahn??? aku pun tak paham ayat ko.. hihihi.. aku nak dapatkan tapak hari tu kat MAHA, tapi dah terlambat.. =((

      Delete
  4. buat bis chocolate fountain juga yer...sama la kita...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same? Alaa.. sorie yekk.. Tak berniat nak kacau...

      Delete
  5. ieda, t kalau aku ada buat majlis ape2 ke kan kot teringin nak pakai benda alah ni aku roger ko naaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde hal Milaaa.. ida bagi special price! hehehhehehe

      Delete
  6. nnt bday rayyan thn depat lah san sewa... mcm menarik je kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee~ mesti rayyan suka cokelat ni kak..... =)

      Delete
  7. semoga bizz berjalan lancar dear..

    kalau ada majlis nnti, boleh la zana roger2 yer..

    sedapppppppppnya coklat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu zanaaa.. Ye, jgn segan silu roger ida! Special tuk zana! heeeeee~~

      Delete
  8. Replies
    1. Memang menarik! jgn malu untuk menempah yekk.. email saja ida.. =)

      Delete
  9. wahhhh...semoga berkembang maju eida..

    best of luck.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yana...... Kalau nak tempah roger ida ok! =)

      Delete
  10. salam..

    suami pun plan nak beli jugak mesin ni, tapi asyik tertangguh je ..hehe

    semoga bisnes berkembang maju yea ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam syira.. Time kasih... =)

      Delete
    2. terliur kak fieda tgk gambar tu tau..sng la nanti kalau ada org waja nak wat party boleh la cari eida...

      Delete
    3. TQ kak fieda.. TQ jugak tadi susah susah aje share kat fb... =)

      Delete
  11. waaaa.. sedapnya dpt buat coklat sendiri.. hehe.. smoga dipermudahkan sgala urusan k..

    join kalau sudi k.. :)

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

    ReplyDelete
  12. singgah tgk coklat...fuhh..meleleh..

    ReplyDelete
  13. eida, ada tk rk2 d jb yg nk sewakn fountan ni. lau bleh nk guna feb sakn dtg

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page