Tuesday, December 4, 2012

Mana nak cari Lelaki PERFECT ?







Lelaki PERFECT

Tidak Merokok ? Hubby adalah perokok 
Tidak Lepak2 ?  Malam malam/ weekend boleh kira berapa kali je hubby melepak  
Tidak Curang ? Doakan TIDAK ye kawan kawan 
Tidak Keluar Malam ? TIDAK 
Tidak Suka Membazir ? Kalau barang dia, dia beli jugakkkk . . 
Tidak Wujud ? WUJUD lahhhh 



For me, hubby is too perfect to me..  Ai lah yang tak perfect tuk diaaaa.... Tapi tak pe, kita sama sama terima kebaikan dan keburukan memasing yee sayanggg . . Eh? Jangan lah sebab bf uols tu perokok, tak semestinya dia TAK PERFECT untuk uols yeeeeee . . . . Ai rasa perkara no.1 tu masih boleh dibendung (masih boleh dikawal), tapi kalau perkara (di opposite kan) no. 2 dan selebihnya tu ada dalam diri bf uols, baik takyah laaa.. Cari orang lain jekkkk ! HAHA . . Kang dah kahwin, perangai tu terbawak bawak... Susahhh oiiii ! Tu pasal ai rela terima alasan no.1 dari alasan yang lain tuuuuuuuuuuuuuuu . . . .




" Zaman sekarang susah mencari lelaki bujang yang tak buat semua ini.
NAMUN, setelah berkahwin MUNGKIN akan ada lelaki seperti ini "




Info dari SINI









Yang belajar melihat kekurangan diri dari suka melihat kekurangan orang lain . . .  ;)
signature ms eida

10 comments:

  1. yang lain macam oke tapi curang tu harap tidaklah....

    ReplyDelete
  2. yang bangga alhamdullillah walau dayat xsempurna mcm kt foto tu,tapi dia menyempurnakan aku...

    ReplyDelete
  3. tak nak komen lebih2 kang org kate perasan lak... kohkohkoh...

    ReplyDelete
  4. yg lain ok alhamdulillah setakat ni...tapi bab perokok tegar tu..abi dan rokok tak dpt dipisahkan...hurmmm redha jelah...hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ida pun redha ajelah.. Nak buat macam mane kan,, dah tegur tapi degil jugak! HAHA . . Janji yang lain lain tu jangan buat.... heeeeeeeeee~

      Delete
  5. Dlm proses nk suruh juna TIDAK merokok..hrp2 berjaya..;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. WOW ? Semoga Berjaya beb!!~

      Ape ikhtiar kali ni? Share dgn aku.. Mana tau kali ni berjaya pujuk andi ke.. huhuhuuhu

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page