Monday, December 3, 2012

Kegilaan #1 | Kamera Segera





Heh ! Lawak pulak bila ditranslate . . Tak yah translate lahh . . Nama BI dia, Instant Camera . .  Ai follow yang FujiFilm Mini neh ! Smart ouhh ! Hurm, tak salah ai nak gila dengan camera yang mana rata rata semua orang dah ade kann ? Kang cakap ai tiru pulakkk ? Choyyyyy   . . .  Ai nak beli pakai duit sendiri tau. Tak minak duit orang pun..  Harap maklum


Ini lah rupa Instant Camera Fujifilm Mini . .  Omeyy takkkkk ?


Yang ni colour putih. Suci ! Tapi tak nak laaaa.. 
Tak berapa smart.. ngeeee


Ai gila dengan colour pink ni.. 
Kalau beli single tanpa set, harga dia, ai survey dalam RM250 . . Mahal kenn?


OK, ini set dia.. Semua bantai pink kannn ? HAHA , 
Harga dalam RM330 one set...............  *pengsan!*





Tapiiiiiiiiiiiiiiii, yang custom edition ni lagiii lagiiiii lagiiii telah menawan hatiiiii jiwa raga jantung aiiiiiiiiiiiiii
Nakkkkkkkkkkkkkkkk


 Perghhhhhhhhhhhh ~ Smart takkkkkkkkkkkkkkkkk kawan kawan ?




Ok ok , ini lagi cun siotttttttttttttttt ! 

Arghhhh PINK ! Nak beli.................... Jatuh cinta habis ni ! 
Harga ? RM400 , ok fineeee pengsan sama sama jom!  ;p



(misi mengumpul duit dilancarkan! sila buat sampul untuk Instant Camera ni! heee)








Yang sukaaaaaaa sangattttttttttttttttttttttttttttttt !
signature ms eida

35 comments:

  1. instant camera??? baru dengar ni...apa fungsi dia ni eida...dpt kuar gambar terus ke apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fungsi dia? Untuk tangkap gambar lah eka... hihihi... Aah tangkap dan dapat terusss..... film dia mahai... ;p

      Delete
  2. member Ana mmg giler camera ni..dia ada 2 jenis yg besar n kecik..dia ad bg tahu dkat pertama bleh dpat lg murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua sekali dia adeeeee? Fuyoooooooo............. Dasyat! Kita satu pun tersenguk senguk nak beli... kuikuikuiii...... Pertama? Ok! Nnti ida survey saneee.. TQ Ana =)

      Delete
  3. tgh nak kumpul duit beli instax nie..gile instax dr dulu lagi..arrggh!!..stress bile mikir duit xcukup2 lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita kumpul same same falsyaaaaaaa..................

      Delete
  4. Replies
    1. Kan..... terus jatuh cinta!!! Harus memilikinya ni.... =p

      Delete
  5. comelnya....suka jgk warna pink tue, instant camera nie jangka hayat dia tahan lama mana? xpernah tahu pun huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! Camera ada jangka hayat ke? Ntah lah pulak. Ida rasa selagi kita jaga baik, selagi itu lah hayat dia ade kot? hukhukhukhuk

      Delete
  6. eida, mcm best jer kamera segera ni?? konsep dia lebih kurang macam kamera polaroid ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best yani...... Aah konsep dia sama jekk.. Ala ala lomography... =)

      Delete
  7. ieda: mcm best je kamera segera ni...sama konsep macam kamera polaroid tu ke?

    ReplyDelete
  8. farisyah selalu tanya bila ibu nak beli kamera ni untuk dia..sbb dia ingat ni kamera mainan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kan kak.. Nampak macam mainan... Dah la kaler fink pulakk.... hihihi

      Delete
  9. uitt yg custome tu comeyy larr...aiyaaa, harap2 tak terpengaruhh utk beli camera lg...fuhh...fuhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuhhhh. fuhhh........... Tiup aura pengaruh camera ni kat nory! HHAHHAHA

      Delete
  10. pixel dia brp yunk ?

    http://ninaadhar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. instant camera ni memang best......tapi, film dia tu mahal lah.........huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...... ida tgok rata rata kat tenet mahal gilaaaaa...10keping RM30.. Aduiii !

      Delete
  12. jom2 sama2 simpan duit..meh klik2 iklan kt blog sy :) heheheheh.. menjana pendapatan jugak tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. JOM! Okay, malam sikit ida terjah blog awak yer........

      Delete
  13. Replies
    1. Onie, akak terpaksa redha... hihihihihi....

      Delete
  14. Replies
    1. Comel macam ai takk? okhokohkokhokhokhokhhhhh

      Delete
  15. comel tapi mahal.. trskan mengumpul duit eida!!! chaiyok2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. YEahhhh! Ntah bila lah cuit ida cukup untuk beli camera segera ni.. hikhikhikhik... dua tahun kot!!! ;p

      Delete
  16. comey nyer si pinky itu..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. COmeyyy kan along.. ce bagi anga freee.. lagi omeyyyy! ;p

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page