Thursday, December 13, 2012

Jom Kongsi Tapak di Femes Bazaar @ Rasta TTDI







FEMES BAZAAR
LOCATION - RASTA TTDI
DATE - 29 & 30 DECEMBER 2012 (sat&sun)
TIME - 10am - 5pm


our vendors is - 
INTAN LADYANA , KAMAL ADLI , RACK by KILAFAIRY , SF by SAZZY FALAK , FARALYNA IDRIS , KARL SHAFEK ,BUNKFACE , FORTEEN , VOX TRIBE by NOH SALLEH , MIZZ DEMEANOR by MIZZ NINA , RAJA FARAH ,BEAT KITCHEN by DJ FUZZ , TERATAK PAK AJIS by DATUK AZIZ SATTAR 

30 more Space to RENT , LIMITED SPACE !!!!!!!!!!!!!!!!


For rent :  email us at itsfriday11@yahoo.com

********************************************


Ai ternampak iklan ni kat facebook.. Ai teringin nak join Booth ni.. Pastu gedik gedik pergi email organizer.. Lepas email terus ke whatapps.. HAHA ~ Tapiiiii, persoalannya, space yang dia provide, bagi ai besarrrrr ! Sebab ai nak niaga Chocolate Fountain aje pun... Satu meja dah kira mencukupi.. Rugi space yang lain.. Padahal berbayarrrrrr... Terasa rugi ai di situ.. Ajak kawan kawan berniaga sekali, ramaiii yang tak free minggu tu..................... Alaaaaa, macam mane ni? Ada sapa sapa nak kongsi tapak tak dengan aiii??? 






##UPDATE 20.2.2013.
Ai TAK de kene mengena dengan Femes Bazaar ni. Tolong jangan SMS ai tanya pasal tapak ni. Ai tak jadik join pun. Ai bukan Organizer tapak ni. Bukan bukan. Tolong jangan SMS ya. Jenuh nak jawabbbb. Lebih baik tanya pada orang yang lebih mengetahui. Email saja ke  itsfriday11@yahoo.com.







Yang kalau takde sape nak kongsi, malas ah nak join booth ni! huhu
signature ms eida

21 comments:

  1. Haaa... jap nak tanya kawan gua yg jual kain tuuu... boleh ke klau kain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amrkis baru sempat nak reply msg u ni.. kain dah tak dibenarkan.. dah ramai sangatt jual kain....

      Delete
  2. NAKKKKK.....boleh aku jual baju2 n beg2 n brg2 yang xpakai dah.... :) cer ko msg bpe rm?

    ReplyDelete
  3. Eida,

    Boleh berniaga pe?? Cam best jer kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh berniaga ape saja... tapi kene tanya pihak pengajur dulu takut ada banyak orang jual benda yg same nnti kang.....

      Delete
  4. kebetulan plak cousin aku kawen time tu..kalo x, aku laju je..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. ko lah orang pertama aku offer tau! hehehhee

      Delete
  5. bestnyeeeeee...tp nak niaga ape nyeah..hurmmmm..

    ReplyDelete
  6. kalau ada anuar zain laju2 akak join niaga ok..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anuar Zain? HAHAHHA.. Sila lah pergi Konsert Anuar Zain Febuari 2013.. ngehhhh

      Delete
  7. Dari mana saya boleh dapatkan no tel pengajur ye? Saya berminat untuk sewa tapak d rasta ttdi . Rm100 sewa untuk sehari ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf saye takde no. tel penganjur. saya berurusan dgn email dan facebbok beliau saje. details facebook dan email kan saye dah tulis dalam entry tu?? harap membantu awak ;))

      Delete
  8. Dari mana saya boleh dapatkan no tel pengajur ye? Saya berminat untuk sewa tapak d rasta ttdi . Rm100 sewa untuk sehari ke ?

    ReplyDelete
  9. Dari mana saya boleh dapatkan no tel pengajur ye ? Saya berminat untuk menyewa tapak di rasta ttdi . Rm100 untuk disewa sehari ke?

    ReplyDelete
  10. Berapa sewa sehari , nak berhubung dengan sapa yea pasal sewa ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email penganjur la... ida ade beri email di atas bukan? ;)

      Delete
  11. Hye hye hye..jomlah visit & follow blog saya http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page