Wednesday, December 12, 2012

12.12.12 ---> Nothing Special !





Orang cakap tarikh cantik tarikh cantik .. Ai terus amik kalendar tengok, oooOOoo... Hari ni 12.12.12 rupanya, sepatutnya hari ni ade orang sewa mesin tapi tak jadik.. Dah lah cakap last minit.. Eiiii~ Tak suka orang macam tu ! Ok sabar sabar.. Ai kene tahu, once dah berkecimpung dalam dunia bisness ni (cewahhhh~) ai kene sabar untuk berhadapan dengan rammmmmaiiii orang.. banyakkkk karenah!  *smile fake*


12.12.12, tak de yang special bagi ai.. Pergi kerja seperti biasa.. Siap lambat sepolohminit! Haishhh.. Lift buat hal.. Dah lah 3lift tengah construction, satu rosakk, tinggal 2 lift jeee? Lambat hoiiiiiii ! Tak pasal pasal merah hari ini... Ggrrrrrrr

*Bising memekakkkkkk*


Buat yang meraikan sesuatu hari ni, buat yang mengikat tali pertunangan, ape ape lah, Selamat Semuanya yeeeeee ! Ai pulak, takde ape yang menarik bagi ai hari ni, so update sampai sini ajelah...  ;p
Kbai! 








Yang busyyyy,
signature ms eida

14 comments:

  1. samalah nothing special pun huhu..
    xobses dengan sebarang tarikh pun even my besday heheehe....tpi orang nak celebrate kita on je ye dak ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hok aloh? Ida besday sendiri memang teruja! hihihihi.. Kirenye tarikh yg ade kene mngena dgn hidup aje lahhh... hehehehe

      Delete
  2. eka pun nothing special gak.14 ni baru special.en somi balik :)

    ReplyDelete
  3. 12.12.12,hari ni jcard kat midvalley...balik keje ni nak g..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. no shopping for this year! simpan duit nak honeymoon lagi best! heeee~

      Delete
  4. kat opis wat pesta makan buah-buahan tempatan ..tu ajer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok leteww makan makan makan makan... hehehehe

      Delete
  5. 12/12/12

    hri ni rase badan demam2..dedar2 je..
    so kesimpulannya~ tak besh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyakkan rest. Jgn lupe makan ubat... Semoga cepat sembuh! =)

      Delete
  6. samalah kita.. tak ada apa pun yang menarik....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page