Tuesday, November 6, 2012

Unlimited Mobile Internet Plan at RM18 only !!!???





Seperti biasa rutin hari hari, setiap pagi bukak Says.com dulu.. HAHA ~ Kejap je. Bukak then broadcast iklan then tutup. Settle ! So, tadi ai bukak dan ai sempat tengok earning... Dah boleh cash out.. Nenati nak genapkan serat dulu lahhh... HEHE ~ Pastu ai sempat tengok jumlah iklan.... WOW ! Terkejut ai ! Satu iklan ni cecah RM3.20.... Selalu paling tinggi ai pernah dapat satu iklan RM1.80 je... Yang lain duaposen, patposen, sengget... itu je...... Tapi ini tigahenggetduaposen kawwwwwww ! 


*Iklan Unlimited Mobile Internet RM18 only!*



Nanti kan, bila ai dah beli hp baru (entah bila nak beli!!!), ai bercadang nak pakai pakej internet ala ala gini laaaa... Murah je ! Tak yah nak memahal nau ! Ai ada berukband lagi..Mana banyak $$$ maaaa... Kannn ? Jadik syarat je. Kang tak de internet acena nak was up? Waaahhhh . . dah verangan gituuuu !  HAHA




Berminat dengan pakej internet RM18 ni ? Klik SINI .. Baca lah, fahami lahh.. Baru sign up okay! Nak tengok plan plan internet yang lain, boleh pergi kat LamanWeb Umobile ni.. KLIK SINI ~














Yang hari tu dah pegang pegang si Note, bestnye alahaiiiiiiii
signature ms eida

2 comments:

  1. haahlah murah kan...tgh survey2 plan yg best2 jgk ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. zana pun dah pegang2 note II.. adoiiiiii, gigih menyimpan duit ni eida oiiiii....

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page