Tuesday, December 18, 2012

TOPS COLOUR BLOCKING IS RUNNING OUT !





(sticky post 'til last stock!  ;p)
::scroll down for new entry::




Remember  TOPS COLOUR BLOCKING (TBC) ?? 
TBC PINK & TBC TURQOISE ?? 



 
TBC PINK is SOLD OUT !!!!




 
TBC TURQOISE still AVAILABLE but only TWO PCs  !!!!


PM for BUY


Tops Colour Blocking (TCB) - TURQOISE
Kod : TCB 02 - turqoise
Harga : RM60 (FREE postage ya !)
Status : AVAILABLE
Free Saiz (Can fits XS-L)
Material : High Quality Chiffon (tapi tak jarang pun)






p/s : cepat cepat nak habis dah ni ! 
Rugi tak beli. Kang meyesal !  ;p











Yang lepas ni nak amik stok lagi ke tak ??? Any idea ?
signature ms eida

11 comments:

  1. nak yg ade tgn punyer...takde ke??tgn 3 suku ke?

    ReplyDelete
  2. warna dia mmg cantik.tp nak kene pakai cardigan tu pemaleh sket...

    ReplyDelete
  3. auw! jadi model pun boleh, serba boleh Eida ni bagus! murah rezeki kamu yang...

    ReplyDelete
  4. idaa,
    nadia sangatt berbesar hati kalau ieda dapat join event ni yang. :)
    http://www.nadiafarahida.com/2012/11/perhatian-kepada-semua-blogger.html

    ReplyDelete
  5. ehemmmmmm,akak tu meniagaaa :D

    ReplyDelete
  6. salam..

    wah...bisnes lak tu ;) semoga berjaya ;)

    ReplyDelete
  7. yangg, selalu nak tanya tapi terlupa.
    mana nak cari seluar warna macam ni yang boleh buat dengan peha ku
    yang macam drumstick kfc ni eh? biasa xjumpa laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee~ ida beli seluar ni merataaa.. asal jumpa je terus beli... Ada yang beli kat downtown, tesco, kiosk kat JJ... meratalah jawapnyer... hehehehhe..

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page