Wednesday, November 28, 2012

Tempahan Untuk Sewa Mesin Chocolate Fountain DIBUKA SEKARANG !!~










Sempena perasmian (WOW!) NEW Chocolate Fountain by Eida, ai nak buat PROMOSI dan bagi DISKAUN untuk sesiapa yang ingin MENYEWA CHOCOLATE FOUNTAIN 
(mesin pancuran coklat)


Sewa Mesin Chocolate Fountain untuk 1 hari (3 tier mesin)
2 KG Chocolate
(self handling / urus sendiri yee)



HARGA ? Hanya RM100 !!!!!!!!!!
(harga normal selepas habis promosi ini : RM150)
(deposit keselamatan diperlukan RM200 – akan dipulangkan jika mesin dikembalikan dlm keadaan baik *so jaga lah mesin macam jaga anak sendiri...* ;p)



Sila CALL/SMS  EIDA  012-2334792 untuk book tarikh uolsssss !
Untuk Majlis – TAK KESAH BILA ! 2015  pun bolehhhh !  ;p
Untuk Majlis apa ? - Majlis Bertunang bolehhh, Majlis Kahwin lagi lah boleehhhh, Besday Party pun ohsem jugak kalau ada Chocolate Fountain ni! Housewarming pun OK ! Majlis Akikah pun Hebat  kalau ada Chocolate Fountain ini....... Dan tak lupa segala mak nenek Majlis yang wujud kat muka bumi ini.... harharhahaharrrrr!


Tetapi TERHAD untuk 10 ORANG  yang pertama sahaja tau tau  !!!~
Cepat !!!  Promosi !! Cepatannnnn !!!





Update : KL & Selangor & Putrajaya dan kawasan yang berdekatan dengannya !






PROMOSI INI SUDAH TAMAT ! 
 ------> update pada 28.11.2012









More info, package, pictures, feel free to visit ,
Facebook : Chocolate Fountain She.Loves.Chocolate
Blog : She.Loves.Chocolate







Yang berharap semuanya berjalan lancarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,
signature ms eida

19 comments:

  1. wah bisnes dah mula...semoga berjaya sahabat..:)

    ReplyDelete
  2. @anna alaui

    Dari minggu lepas dah start dahh... Cuma entry ni baru publish pagi ni.. hehehe~

    ReplyDelete
  3. gud idea... bisnez yg menarik... lain dr yg lain.. nasib baik ai dah ade chocolate fountant sendiri... ekekeke... smoga sukses dgn biz ni...

    ReplyDelete
  4. yayangg,
    nanti kalau nadia ada buat makan makan lagi, insyaAllah nadia sewa dengan ieda okkk? :))

    ReplyDelete
  5. seLAMAT MAJU JAYA..;) SINGGAH FOLLOW NI..;)

    ReplyDelete
  6. gud luck my dear!!

    nnti kalau zana ada majlis, insyaAllah boleh la pinjam kan..

    ReplyDelete
  7. slm gedik ku sygg..wahhh
    sihat ye..;)
    xnak ckp rindu kat gedik..nnt gedik lempang akk laju2..hahahhaha
    wahhh..dah start bisness ker..tahniah..
    smoga bjaya dear..

    ReplyDelete
  8. wow! i like choc fountain, nnt leh sewa kat Eida kan..kan..!!

    ReplyDelete
  9. semoga maju dikk
    skrg nie mana2 majlis kawin nampak ada nie .. budak2 jadi leka x makan nasi dah ;)

    ReplyDelete
  10. @Ekjozbuluh

    Boleh sajeeeee . dekat je kan.. hehehheeeee

    ReplyDelete
  11. Mcm sedap je..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  13. eh eh! eida! mcm minat lahh for my step-brother's wedding this May 2013, lambat lagi tapi nak book bolehhh? :D wedding dia on 18 May 2013, available lagi tak?

    ReplyDelete
  14. @JayFarhana

    Jay, email ida.. iedand23@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  15. dik eida,

    akak tgh pikir samada nk sewa ke tak choc fountain ni.. yg 2kg choc tue mmg disediakan ke atau akak kena beli sendiri..berat tk benda alah tu hehe..

    nnt jemputlah dtg kenduri akak ye disember ni.. tk reveal dlm blog..ai is malu!

    bagi address nnt akak bagi kad.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam. Wow superb blog!!=) Jom join contest menarik ni! Hadiah hebat! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

    ReplyDelete
  17. hi ieda..akak berjaya menjejaki awak..ni kak yus aka goldfinger..yg berphoto together2 tadi..

    ReplyDelete
  18. wahhhhh,nanti nak kawen boleh sewa ni *padahal tak tahu kawen bila,haha

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page