Tuesday, November 27, 2012

Tak Kenal maka Tak Cinta





Begitulah kami.. Kenal di alam maya tak pernah bersua muka..
Bila berjumpa? Lagak macam dah sepoloh tahun kawan !
Riuhhhhhh . . .Mak sukaaaaa nakkk !  ;p
Ini adalah group kawan alam maya ai yang kedua..
Dulu TTC Corner, ohh rindu TTC Corner!!~  *bila mau gath ni?*




Kejadian : Photoshoot Para Bloggerz
Tarikh kejadian : 24hb November 2012  SABTU
Tempat kejadian : Dak Teropong Studio, Shah Alam


*Lagi ramai lagi BEST kan? Tapi hanya ini yang sempat menghadirkan diri..*

! We Are Blogger ! 
Proud to be Blogger Suam suam kuku.. hekhekhekehekkkk



Dari kiri, Nani - Onie - Ieza - Nadia - Nory - Eida - Mila

(Tak de dalam pic, KakYus & KakAmy) 



Apa saja aktiviti we all ? 
Memang kerja nya tangkap gambar, pose, tangkap gambar , senyummmmmm . .
Dan lagi, makan makan , borak dan borak dan verangan jadik DIVA ! HAHA

Semoga persahabatan yang lahir dari alam maya ini BERKEKALAN ye?
 InsyaALLAH




Ada yang bertanya, apa motiff buat event shoot ini ? Jawapan ai simple, 
Dapat mengeratkan silaturrahim..... Tak salah tambah kawan...
Pernah dengar kata pepatah? Kawan biar BERIBU !!!!



*tangankebahumataketas*
Akhir kata, ai happy sangatt dapat berjumpa, dapat berkenalan dengan mereka semuaaa . . 
Memang gila.. Masuk kepala dengan ai . . 
Dan ai berharap kita semuaaaa tak kan berhenti berbelog . . Tau tau ?
Tak perlu jadik famous amous untuk merasai kemanisan ini  . .  cewaaaaaaahhhh ~






Next entry : Ai cerita lagi okayyyy?
Enty kali ni ai just tepek gambar gambar DIVA dari we all !
HAHA








Yang tak sangka dapat berjumpaaa kan ? kan ?
signature ms eida

11 comments:

  1. Eidaaaa..sayang kau lah !!! hope ikatan yang terjalin akan utuh selamanya :)

    ReplyDelete
  2. terbatuk2 plak tengok ada gmbr mak.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. rindunya kat eida.lama tak drop2 komen.n wat entry baru... sibuk ya amat... best la tgk gambar kamu semua

    ReplyDelete
  4. bestnye dpt berphotoshoottttttt!!!...jelessnyeeee!!!...

    ReplyDelete
  5. sronok gile jumpa uols, tp akak tak sempat nak beramas mesra. bz dgn 2 dak kecit tu. haru biru riuh rendah dlm studio dah mcm taska gara2 rayyan. bila nak gether2 lagi?
    nnt jgn lupa invite akak tau...

    ReplyDelete
  6. wah, seronoknya yer... kalau zana x balik kampung hari tu, boleh jugak join.. xde rezeki la pulak kan...

    ReplyDelete
  7. jeles.. apapun, blogger juga menjalin persahabatan.. keep it up.

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page