Monday, November 12, 2012

Tak dapat KAKAK , ADIK pun jadik lahhhhh





Selalu tak dengar macam tu? Benda ni terjadi kat ai.............. Samsung Galaxy Note Pink yang ai labelkan sebagai kakak, Samsung Galaxy Young Pink yang ai labelkan sebagai adik.................. Ai teringin nak ada si kakak, tapi budjet engakkk mencukupi.... Jadiknya, ai beli lah si adikkkk dulu.............. Semua ada.. Sama macam si kakak.. Walaupun si kakak lebih Uptodate dan BESARR ! Tapi tak mengapaaaa, adanya si adik ni pun ai dah semyummm kambenggg setiap saaat ! HAHA



The Mines, 9hbNovember2012, Khamis
Samsung Galaxy Young Pink said HYE to me
RM360 said BYE  to me
HAHA

*Saat saat si adik menjadik milik ai.... HAHA*



Kini, ai mengisytiharkan.. Ai dah boleh berWhats Apps ! HAHAHHAHAHA.. Ada member suh buat Twitter, Instagram and etc? Ok ok..... Ai sedang meng-khatamkan si adik ni..... Pelik benor bila ai dah boleh was up tapi myboskecik cakap nama ai tak dapat detect... Apehalll ekk ? Pehlisssssssssss habaq mai kat ai.. Sapa yang pandaii sangattt dlm menatang wassup ni ??  

*Adik and Ai... HAHA* Nampak comel bila bersamaaaa.. Hakkhakkkkkk*
Moga kita bersama untuk jangka masa yang panjangggg yeeeee . . .




Oh lupa nak tulis kat sini.
As my memory aje ...
Samsung Galaxy Young Pink yang berharga RM360 ni,
Totally sponsor by my side income. (Nuffnang,SAYS,EXa,CF,BLOG)
TQ guys!  ;p






Nak buat side income dengan menjadi dropship perfume ini ??
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .








Yang seronok pulak ada side income ni, dapat beli macam macam... HEHE
signature ms eida

10 comments:

  1. akhirnya....
    mesti rasa seronokkan sebab beli hasil side income...

    ReplyDelete
  2. Mieya pon pakai fon sama jugak Cuma warna hitam. Huhu jeless

    ReplyDelete
  3. hambooiii...kemain ade adik plak dah skrang... ;p

    ReplyDelete
  4. adoiiiiiiiii, jeles sungguh ni!!!! aku jugak yg xde instagram dan whats apps.. hohohoho...

    cantik ooooo handphone tu.. lagi best bila dpt pakai guna duit tepi... syokkkkkk!!!

    ReplyDelete
  5. untunglah pakai note... huhu... jeles..

    ReplyDelete
  6. hehe..ok la tu janji samsung..boleh la bg no kat akk blh kita berwtsapp selalu :P

    ReplyDelete
  7. jgn lupa add instgaram nory...hehe...whatsapp pon taw...fuuuyooo...best tu dpt handphone baru...yeayyy!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page