Monday, November 5, 2012

Sweet Crispy Wrap Banana Chocolate






Huh kemain panjang lagi nama kau kannnnnnnnn.. Sib baik sedap uolssss ! Sapa pernah makan ?? Ai pestime nih . . Terus jatuh chintaaaaaaaaaaa . . Nenanti nak beli lagi... Banyak lagi rasa yang tak cuba lagi ni...  huheuhuheueuheeeee  . .  Yang ai makan ni namanya seperti tajuk di atas . .  Ai beli kat Carefour BTHO, kedai ni baru bukak... Sebab selama ai round Care4, tak pernah nampak pun?? So, ai terus pepandai assume kedai baru... Ngehhh ~ Kedai ni namanya, HOT & ROLL (sebelah dengan CoolBlog)


Haaaa . . over kan ai makan cenggitu... Saja iolss nak terliurkan uolsssss . . hakahakahakkkkk

(Macam senang je buat dia kannn? Tapi TAK terbuat jugakkk... 
Jadiknya melayang RM5.90 untuk makan menda alah ni .. HAHA)




Tak de makne si Hot & Roll ni nak jual itu aje, macam macam dia jual wehhh, hok jenis rollll gituuuuuuu......... Siap ada pizza bagai..beef... Haishhh.. Terliur lagi ! WAJIB cuba . . Tau tau !

Salah satu menu yang sempat ai tangkap gambar........... Selebihnya tak sempat, kedai ni dah kene serbu dek remajaa yang mengidam banana coklat .......... HUHU






Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .







Yang nak pergi lagi.... Jom sayang mok !
signature ms eida

9 comments:

  1. Sedapnyer tengok. Mesti rangup. Nanti nak serbu jugak.

    ReplyDelete
  2. Hot&Roll mmg sedap.. its one of the most fav. snack for my hubby and i.. takkan miss lah.. try out the prata with chicken cheese.. mkn2 panas2 sedap.. u wont regret..hehe

    ReplyDelete
  3. pernah mkn beberapa kali... kat sogo pun ade... menu ni yg slalu i order... coklat pisang... mkn time panas ok la... dah sejuk kalu, ampehh...

    ReplyDelete
  4. hamboiii hovernya nganga,kompemm sedappp. *terliur*

    ReplyDelete
  5. panjang nau namanya.. ha kat sini ada satu... hot n roll ni... mmg crispy kan.eka order apa tah itu hari.. ditaruknya dgn kacang lah hape sue dlm tu.... tp ok la...crispy kan...sedap

    ReplyDelete
  6. crispy chicken floss pun sdp jgak. my fav too.. :-)

    ReplyDelete
  7. wahh.. mmg over... terus acik nak beli balik keje ni....

    ReplyDelete
  8. zana pernah cuba pita wrap tu.. boleh tahan gak la.. tp perasan yg org lain ramai beli crispy wrap tu.. so lepas ni boleh cuba gak la!!

    apasal semua benda yg eida makan zana pun terasa nak makan??? nyampah!

    ReplyDelete
  9. amboiiiiii...besarnye mulut dia..
    hehhee..mcm sedap jek..silap time la akk BW time2 akk pose nih

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page