Friday, November 23, 2012

siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D





Blog Nadia : www.nadiafarahida.com



Saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa ai GILA PINK ! Sangattt menggilaiiii PINK. .  Tak percaya? Tanya je orang sekeliling ai... huheuhueeeee ~ Dan yang pasti ai jeleshhh hokayy dengan polkadot di dinding nadia itewww . . Terasa macam nak pergi umah nadia jadik guest jeee.. So, dapatlah tido kat bilik dinding dot dot dot ituuu... kikikiki ~  Ai nak jugakkkkk  dinding tueee ~ Nadia, ai minah polkadot tau tau..  Tak percaya ? Ishkk nadia ni semua tak percayaaaaa.. Menciikkk  ;p  Usha tengok gambar dibawah........ Gadis polkadot in the house bebehhhh ! 

*Gadis Gedik berPOLKADOT!*



Tak dapat bayangkan dinding polkadot berwarna pink menjadi salah satu dinding rumah ai.. OK! Rumah sewa aje pongg... Bapakkk heavennnnyerrrr.... Untuk pengetahuan nadia, memang ai tercari cari design untuk mendeco rumah, ai fokus pada design Feature Wall... Tapi sampai sekarang tak jumpa design yang sesuaiiii.. Macam tau tau je nadia kenn.. Boleh bayangkan tak dinding polkadot pink itew menjadi Feature Wall ai ?? Mak aiiiii......... Seronoknyerr sayeeeeeeeeeee !! Terasa macam tak nak keluar rumah! auwww~  

*Bayangkannnnn ........ Dinding Polkadot PINK di dinding B... 
Terus Cantikkkk rumah SEWA ai!! HAHA*




Dan of coz, kalau ai dapat dinding yang super duper kebaboom dari kak na, ai  akan canang satu dunia oiiii............. Wall Makeover by na sangatttt OHSEM wehhhh!!!!!  Meroyan okay hari hari ai tengok gambar wall cantik cantik kat facebook kak na... ! Dan ape lagi sebab kenapa nadia perlu perlu perlu pilih rumah ai yang kecik cinonet untuk di make over by kak na??? Its FREE maaaaa !! Diibaratkan nadia belanja ai gitewww... Sapa tak suka ?? Orang gila je tak nak benda free maaaa... HOHOOooo . .  Nak lagi sebab ke? Tak yah lahh.. Kang terbeliak mata nadia kene baca cerita ai pat hari pat malam kennnn.... tsskkkk






Wish me luck !







Yang mula lah nak berangan ada dinding dot dot dot kaler pinkkkk !
signature ms eida

6 comments:

  1. selamat berjaya yoooo..pink pokaldot tu sangat sweet:-)

    ReplyDelete
  2. heyyyyyy nasib baik sempattttt makkkk ;p
    comeyy sangattt, siap senaraikan ABC terusss. senang wa nak imagine. ;p

    ReplyDelete
  3. http://www.nadiafarahida.com/2012/11/pemenang-sape-nak-fridge-magnet-bandung.html

    ReplyDelete
  4. http://use-goldfinger.blogspot.com/2012/11/event-photoshoot-geng-geng-blogger.html

    ReplyDelete
  5. nakkkk jugak. makeover bilik rayyan. kaler blue & green...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page