Tuesday, November 13, 2012

Sephora Perfumes P A R T 1






Hari ni ai nak share pasal iklan Perfume yang selalu ada dalam entry ai....  Ada yang dah klik ? Bagus. Belum klik??? Kadang kadang uols ni malas nak klik tapi bila ai bercerita mesti uols rajin nak klik kennnnnnnnnn....... HAHA



*Ni lah iklan nyeee... Iklan ni gerak gerak.... hihihi*




Sephora Perfumes adalah 90% original dan hanya 10% sahaja pati dikurangkan. Ketahanan 6-8 jam bergantung kepada si pemakai. Sebenarnya, ketahanan bau minyak wangi bergantung kepada suhu badan, ada yang lama dan ada yang kurang oleh itu pemakaian individu adalah, berbeza pada suhu badan. Ia sebenarnya dibungkus dan di botolkan di DUBAI tetapi pati asal perfume ini datang dari negara asal, cuma dikurangkan 10% pati apabila dibotolkan. Oleh itu bau nya tetap sama & wangian standing original. Cara pembungkusan luar dan dalam, kotak & botol adalah sama 100%. Semua jenama terkemuka boleh didapati dari kami (Sephora Perfumes).

(See . . . Semuanya SAMA 100% !! Dah tu kenapa kita nak bazirkan duit untuk membeli Perfume yang mahal mahal kat luar saneeeee? Dalam masa yang sama kita boleh save duit buat menda lain tau tau... Kann ??)


Harga yang ditawarkan (tempoh promosi) adalah seperti berikut:
3 botol = RM100
5-19 botol = RM28/pcs
20-29 botol = RM25/pcs
30-500 botol = RM22/pcs


Untuk harga borong miniature: 
(Miniature tu botol yang kecik kecik yang boleh disumbat dalam handbeg tuh! hehehe)
Minimum order 10 botol=RM9/pcs


Untuk lihat produk & maklumat lanjut, sila layari 


(untuk pengetahuan uols ada lagi 200 jenis perfumes yang belum sempat diupload).



Jika berminat untuk menjadi ejen dropship: (Apa itu Ejen Dropship? Next enrty okay!)

1) Kami akan menguruskan tempahan pelanggan anda, uruskan pembungkusan produk dan menguruskan penghantaran kepada pelanggan anda.

2) Pihak kami akan memberikan anda akses kepada produk dengan harga borong dengan syarat pembelian hendaklah 3 botol seminggu.

3) Sebagai contoh, anda menjual Perfumes tersebut di Facebook dengan harga pasaran yang mampu anda jual.dan pelanggan membuat pembayaran mengikut harga anda kepada anda sedangkan anda hanya perlu membuat pembayaran mengikut harga borong sahaja kepada kami seperti yang ditawarkan.

4) Dalam situasi perbezaan harga inilah keuntungan anda. Cukup mudah.!!! Bukankah ia sangat menguntungkan dan realistik untuk dicapai?

(Seeee.... tak perlu keluarkan modal untuk mencari side income ni.. Hanya perlu? Jual di Facebook kee.. Blog ke... Twitter ke.. Senang kannnn??  Dah tu tunggu ape lagi ??)



*Harga Borong tidak termasuk kos penghantaran.

*Untuk COD saya (saya = owner ye! bukan ai tau tau) sering berada di putrajaya, kajang, bangi, semenyih, beranang, midvalley dan kuala lumpur.




OK, ini yang PALING PENTING !!
Jika berminat untuk menjadi ejen/pemborong Sephora Perfumes, boleh hubungi/sms di 0193406914 ( shukri ) / 0193406941 ( Linda ).






Dah tau apa produk kan? Klik lahh ape lagi ! HEHE







Yang mengesyorkan ramai buat side income tuk menampung part mana mana yang berlubang tu.. HEHE
signature ms eida

2 comments:

  1. Replies
    1. Hi, saya rasa entry saya ini cukup info untuk awak cari dimana awak boleh cari perfumes ini? KLik aje link link yang saya bagi or call no yang tertera.. Mudah kan ? ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page