Wednesday, November 14, 2012

Selamat Hari Lahir A L O N G





Semalam. Selasa. Selamat Hari Deepavali.
Happy Belated Besdayy to MyAlong. 11.11.12  
*tarikh cantikk siket!*  ;p
Sunway Piramid. Selepas beberapa puluh tahun tak menjejakkan kaki di sini.  ;p



Sambutan hari lahir Along yang keee?? ehem ~ di Pizza Hut, Sunway Piramid. On me. Kopakkkkk! 
Nak kek? Tak nak? Ok kita belanja Along Pavlova by Deliciousssssss..... RM14.90. Kopakk lagi... HAHA




Ape lagi aktiviti we all ? 4 beradik ni ? Mak Abah balik kampung. Hubby nak tido kat rumah. 
Ooooo... We all tengok ceritaaaa Istanbul Aku Datang !! Hooo yeahhhhhhh . . 
1 words untuk cerita ni. COMEL !
Wayang? Not on me. So, ai tak kopakk.. HAHA.. 
My Sis Lya yang belanja.. So, dia yang kopakkkk  ;p




Lagi ? Lepas tengok wayang, we all pekena Auntie Anne's dengan StickyHouseeee. Aiskrim ni ai memang mengidam okay ! Tapi sayangg, topinggs dah habis... So, togel gitu je aiskrim we all.. HOhoooooo!!! Gasakkk ...  That day, kompom naik 2kgs! HAHA

Lagi ? Jalan jalan cari Celcom/Maxis. Al maklum ler ada orang tu nak pakai line dah.. Nak survey lah konon line yang TERBAIKK katenyeeeee... Eh? Sapa tu ? Ni haaa... Budak kat bawah ni.... 
1 words untuk budak bawah ni..
JAKUN !
HAHAHA


*Budak JAKUN dengan her ADIK* HAHA


(ada yang berkata, ini baru Young, belum Note 2 lagi.. HAHA) 




Peluang Keemasan hanya datang SEKALI  sahaja ! GRAB jangan TAK GRAB !
Menjadi ejen dropship boleh membantu uols mendapat Duit tepi a.k.a Side Income..... KLIK iklan!













Yang tak survey lagi Digi/Umobile. Take note!
signature ms eida

7 comments:

  1. happy birthday ALONG...May Allah bless you....:)

    ReplyDelete
  2. bestnyer bergumbira n bermovie...rasa2nya sejak2 ada baby ni xde masa dh nk jln2 kat shopping kompleks...kalau nk beli brg pn, cepat2 grab bayar pastu blk...oh...

    ReplyDelete
  3. yeahh!!tenkiu everyone..
    manyak syiokk celebration tu..
    memey delicous pavlova itu..nyummy!!
    cian sume kne kopak dat thay..huhuhu..;p
    tanx my luvly2 sisters..*hugs*
    klakar sgt tgk ISTANBUL AKU DATANG tu..huhuh

    ReplyDelete
  4. hahaha...
    mcm2 ko ni...
    maklumla org dh ada adik la katakan...

    ReplyDelete
  5. Happy birthday along!!..hehehe..sedapnye pavlova..lama dh xmakan..;)

    ReplyDelete
  6. wahh..nory pon tgh berpikir2 nak tukar line gak ni...line mane yg ok ek??? suggest me plisss...hehehe

    ReplyDelete
  7. wahh..nory pon tgh berpikir2 nak tukar line gak ni...line mane yg ok ek??? suggest me plisss...hehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page