Tuesday, November 27, 2012

Seharian Photoshoot di Dak Teropong Studio, Shah Alam.






Ada yang sudah mula bertanya pasal shoot bloggerz tu . . Tanya studio mana? Harga berapa ? MUA sapa?  Baju sapa ? Baju ai sendirian berhad okayyyyy !  Okay ai cerita satu satu yeeee.. Entry ni pasal Studio.. Pestime ai shoot kat Studio ni. Tapi dah second time ai shoot WhiteStudio...  Mula mula dengar nama, eh? Dak Teropong ? hekhekehekk.. Gelak sipusipumalu jap . .  Mula mula nak pergi, takut sesat . . Ai dah lah tak berapa mahir dengan Shah Alam, tapi studio ni sangattt lahhh senang untuk cari.. Tak sesat pun ai dengan nory hari tu . . Berdikari tak we all ? puiiiii


Okay, info untuk uols yang mana berminat . .

*credit pic to Dak Teropong Studio*

We all hari tu , para bloggerz shoot kat studio ini ..
Dak Teropong Studio, 
No. 62-3B, 3rd Floor, Jalan Pahat G 15/G, Seksyen 15, 40300 Shah Alam, Selangor (atas 7E)


Boleh lah pm/add/ facebook si Dak Teropong ni untuk sewa studio dan shooooott okay ?
Harga? Tanya sendiri yeee.. Kenyit kenyit mata sikit . . 
Boleh dapat diskaun kot? HAHA




BEHIND THE SCENE , 
(gambar adalah Eksklusif ! hanya di GEDIK!) HAHA



Miiiiiaahahahahahhahahahhaaaaaaaa








Yang merekemenkan sapa sapa yang nak shoot whitestudio, cari lah si Dak Teropong ni !
signature ms eida

8 comments:

  1. Ieda..mana ahkakk dik oiii??..haha

    ReplyDelete
  2. sseronoknyer dapat kumpul geng ekk

    ReplyDelete
  3. seronoknya dapat jumpa kawan2 blogger.. mesti semangat nak update blog makin memuncak2 kan?? hehehe

    ReplyDelete
  4. eh2...kite pon ade kat situ lar...hehe

    ReplyDelete
  5. saya suka studio putih ni,ngancam! hehe...

    ReplyDelete
  6. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page