Wednesday, November 21, 2012

Ngilu oittt buat Scaling !





*Gambar cilok dari Instagram*
(Ai baru tau! Gambar boleh di share di Blogger jugakkk... HUHU..)

Eh eh, boleh follow ai di Instagram, cari  EIDABAHARUM jeee



Semalam ai bercuti.. Memang apply cuti tau! Salu main EL je.. Kali ni CR.. Bangga! HAHA . . Cuti bukan saja saja.. Tapi appoinment dengan Dr. Azizah. Appoinment pukul 11am, pukul 10.45am ai dah terpacak dalam klinik.. Ramai orang ! Ai masuk jumpa Dr. Azizah pukul 11.35am.... Huh


Apa je ai yang ai buat jumpa Dr.Azizah kali ni?? Dr. buat Xray kat gigi ai.. Lega rasanya bila Dr. cakap condition gg ai OK. Cuma gusi dalam bengkak.. So, Dr. kene bersihkan gg ai............ Ai dah rasa ngilu dah.. Belum start lagi dah ngilu.. Ni gara gara post gambar kat Instagram then ada yang bagitahu ngilu ! Terus mind set ngilu ! HAHA . . Tapi lama kelamaan, ai rasa bestttt.. Gg jadik ringan lepas buat scaling tuu.. Eh? Ntah.. Ai rasa ringan jeeee...... Try arr buat ! Eh? Dr. cakap setiap orang dalam dunia ni kene buat scaling setiap 6bulan.. Kirenye setahun 2x kene buat..... Tak semestinya gigi awak putih suci, tak perlu buat scaling yek!


Lepas dah cuci bagai, lepas dah beberapa kali termuntah.. uwekkkk ! Dr. start letak ubat kat gusi ai... Ngilu tapi sejukkkk.. HEHE ~ Dalam pukul 12tgh hari dah settle! Kejappp jeekkkk . . Then Dr. bagi tarikh for next appoinment untuk monitor gusi dan buat scaling lagi sekalii.. 


Total,
Xray Gigi RM35
Scaling RM60
Ubat RM10
RM110 rabakkkk duit oiiii!

27November2012 , 9.30am nextttt appoinment !









Yang seronok buat scaling, tapi tak suka rabakk duit.. HAHA
signature ms eida

6 comments:

  1. aku yg baca ni pun ngilu.. hahahahha..

    dah ada instagram, asyik post gmbr cantik2 jer.. jeles.. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. ngilu2..i can feel u bebeh..;)..

    boleh nyeah share gambo instagram kat blog..ehhh, kite kan dh saling follow memfollow kat Instagram..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. ngilunye.. gigi BE skg ni pun tgh duk inglu je ni tp tgk xde lubang pun.. nk g klinik takut sbb BE dh fobia..huhu

    ReplyDelete
  4. Wah boleh tahan rege dia...huhuhu

    ReplyDelete
  5. dh lama giler tak wat scalling..mmg ngilu..tp murah la scaling rm60 je..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page