Tuesday, November 13, 2012

Ngajuk dengan Mr.Nuff (Cash out kali ke-2)





Ape kes? Sejak cash out My1st check dengan Mr.Nuffnang, hanya dua kali jeee ai dapat BE.... Yang banyak hanyalah CPUV.. Terima kasih pada sesiapa yang sudi klik iklan iklan di dalam blog ai yerkkk... Tapi tetappp nak merajukkk jugakkkkk... Dah send ticket tapi tak dapat jugakk BE. Orang lain kepuk kepuk BE diaorang dapat.. Ai? Sobsss... Ngajukkkkk ah ! Nak kata Mr.Nuff dok bagi laluan kat blogger baru tapi ade je ai baca blogger femes dapat BE?? Ape keeessss? Alaaahhh nak BE ! nak BE ! Tak de BE macam ne nak dapat duitt....... hihkhikhik


Disebabkan ai merajuk, ai terus cash out kan Mr.Nuffnang kali kedua... Jumlah nye sikit aje... Sebab Mr.Nuff taknak bagi BE.. HAHAHA..... Harap harap lepas cash out ni, dapat lah BE yeeeeee . . 


*2nd cash out RM68.48 pada 12.11.2012*



1st RM172.45... Best tu! 2nd hanya RM69.48 ajeeeeee......  Jadi lah kan.. Sapa nak bagi ? HOHohoooo!! Tunggu sebulan lagi baru dapat 2nd check ni.. Nak buat ape ekkk? Simpan nak g honeymoon lahhh.. HEHE







Berminat nak buat side income TANPA mengeluarkan MODAL ?
KLIK iklan di bawah ~











Yang harap harap lepas ni dapat BE !!! Pehlissssssssss
signature ms eida

7 comments:

  1. Banyak jugak tu. Blog Mieya dah lama tak dapat BE sadisnya !

    ReplyDelete
  2. Bestnya! Bila la nk merasa huuu

    ReplyDelete
  3. ok lah tu eida...nory ni lagi lah, tak pernah merasa dpt cpuv....huhuhu...

    ReplyDelete
  4. tak penah dpt cash out dr nuff..asik dpt rm2.60je..

    ReplyDelete
  5. banyakkkkkkkkkkkknya duit dia... nak simpan gie honeymoon katner la tu?? hehehe

    ReplyDelete
  6. Aiii pun nak majuk gak lah sbb xpenah dpt..hehehe

    ReplyDelete
  7. NAK MAJUK JUGAK.. EBEB X PERNAH MERASA CASH OUT JAUH SEKALI NAK DAPAT BE

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page