Thursday, November 8, 2012

Mushang tengok TV !





Ingat tak entry ini, yang ai cerita pasal Mushang sukaaaaaa sangattttt tengok burung................. Sampai sekarang pun tak de yang berubah, memang Mushang suka sangattt... Kalau ai tengah tido, dia nampak burung kat kepala katil tu (kepala katil ai membelakangkan tingkap ye) teruh terjah pergi tingkap ! Abis ai dia pijak pijakkkk nyeee... Hampehhhhhhhh


*Aksi Mushang tengok burung kat tingkap bilik ai* HUHU



Sekarang ?  Mushang tetap suka burung, tapi kali ni burung dalam tibi kaww.......... A.k.a Mushang tengokk tibiiii............ Wahhhh ~ Kucing moden wehhh . . HAHAHA . . Mushang Mushang, karenah dia buat we all tak rasa sunyi pong..... Terasa macam ada anak pun iye ! Over ! ;p



*Tengok.. tengok... macam nak masuk dalam tibi nampak burung! HAHA*




Ai memang perasaan, kucing kucing ai memang suka tengok TV, dari 8K ke Mushang.. Maybe ikut bapak dia lah yang kakiTV.. HAHA . Tapi ok pe just kakiTV, kang ikut mak dia jadik blogger, susah pulak ai ! HAHAHAHA . . . Eh eh? Dari semalam ai asyik cerita pasal Mushang ajeee.. Uols tak pe ke? Boring pulak kangg.. .. Ate, ai tak de anak nak up ceritaaaaaa, ai up lah cerita anak bulus ai... Miahahahhahhahhaaaaaaa

Gasakk lah korangggg





Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .







Yang sayangggg nauuu dengan Mushang KingKong ni !
signature ms eida

9 comments:

  1. hahaha..kucing sy pn sme..suke tgok burung..ble tgok burung..mlut tuu dok berbunyi..mcm ketap gigi..ahahah..btul2x...rse mcm anak sendiri.. :)

    ReplyDelete
  2. weee...lg best bile tgk bola kak...
    siap die yg beriya2 nk tngkap bola dlm tv tuh...
    *xbosan pon..adik pon klu bole nk cite pasal sherry ari2...cuma mlas nk menaip..ahahah

    ReplyDelete
  3. Comelnya....akk dulu suka bela kucing tp sejak dah berank pinak nie xde masa nk bela...

    ReplyDelete
  4. amboi3..pandai mushang tgk tv skang nie..kang jgn smp eida tukar mushang mengamuk sudah..sesuatu tuh..hahaha

    ReplyDelete
  5. alolo..sme cam GEMOK suke tgk burung kt tepi tingkap..
    tp xdelh smpi tgk TV yg siarkn gbr burung...huhu

    p/s: NERD pn dasat tgk PS ijam lagi taw..

    ReplyDelete
  6. comelnye mushang ni.. sm cam tommy suke tngok burung.. port pun same kat kepale katil dipanjatnye..

    ReplyDelete
  7. coomeelll..hehehehe
    murah rezeki gedik pelihara kucing...insyaAllah..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page