Wednesday, November 28, 2012

MUA Nurazlili Aziz






Masih berkisar pasal PhotoShoot Bloggerz hari tu ... Bila ai start masuk gambar kat Facebook via Instagram, ramai yang terkejut tengok muka ai.. Lain eh? Mana ada orang muka same lepas kene make up.. HEHE ~ Ada yang cakap ala ala gadis jepun gitu... HAHA ~ Over kawww . . Mak makan sambal belacan tau.. Takde jepong jepong derrr . .  ;p   Nak tahu satu benda takk ? Bila lame tak kene make up ni kan, (last heavy make up time nak kahwin dua tahun lepas) rasa macam pelikkkkkkk ! Lepas make up tengok muka kat cermin, ,eh eh? Apesal dah macam retis ni? HAHAHA  . . Terus jadik DIVA tak hengat dunia! HAHA


Sat nak tunjuk transformasi hebakk dari MUA LILI ni, 

*Gambar sebelum di make up kan...* Natural beauty ? puiiiii


*Gambar selepas di make up kan.... DIVA sangattt kennnnnn*



Ohsem sangatt dik Lili hoiii ~ Akak sukaaaa . .Lili ni kecik comeii jeee ... Umur pun muda lagi.. Spoken sangatt orangnyaa . .  Kecik kecik dah pandai conteng muka orang yekkk . . HEHE ~  On that day, ada 4 orang yang Lili make up kaaann . Hebak tak hebak dik Lili kitaaa ni.. Slumber make up kan orang non stop ! Cayalaaahhhh .. Hasilnya ?

Dari kiri , Mila - Kak Yus - MUA LILI - Eida - Ieza

(ada sapa sapa nak sign we all? puiiiii )


*MUA je sponsor, baju sendirian berhad ye kawan kawan*

(Baju ai dari RaflesiaStyle)


Haishhh . .Dik Lili dok posing macam ni,, macam budak budakkkkk ! Gerammmnyerr .. Omey !

Aiyuyu Sweet D' Touch
Facebook Lili  : MUA Nurazlili Aziz 
No. H/P : 012- 9113661
Collaborate with : memeStudioo



Okay, sapa sapa yang suka, terpegun dengan kecantikan we all sentuhan dari Lili, jangan segan silu contact Lili yeeee . . Memang takkan menyesalll punyaaaa ! Gerenti !








Yang sukaaa sangaaatt !
signature ms eida

12 comments:

  1. bersewiiiii sewiii gituewwwww. ;))
    eh, ada seri lagi eh? ;p lantakkkk. janji cantikkkk kannnn. :))

    ReplyDelete
  2. amboiii jd retis ye??
    nak sainnnnn (smbil mata ke atas tgn kt bahu)...
    hahaha

    ReplyDelete
  3. hye dear , you look stunning ! mmg nampa lain , but in a better way . i dah pernah tgk hasil tgn mua yg mcm over sgt , too much dis and dat , bit this? just nice . nnt boleh laaa calling dia kalau ade dinner :)

    ReplyDelete
  4. bila lagi nak feeling2 artis kan?? hehehe

    ReplyDelete
  5. masyaAllah!!! cantik2nya.... superb! I like!~

    ReplyDelete
  6. I like photoshoot.. skg dah cuti sem dah.. tgk entry nie, rasa rindu plak nak masuk studio...

    ReplyDelete
  7. dah book dah kak lili untuk majlis kawen saya nanti,hehehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page