Friday, November 30, 2012

Mari kenali M.E.R.E.K.A !






Ada yang bertanya, tak nak kenalkan ke kawan baru tuh? Ai tak pasti itu ayat perli ai ataupun ayat betul betul nak berkenalan dengan bloggerz yang join sesi Photoshoot Para Bloggerz tuh ! Tapi ai kan positif orangnya (hakkktuiiiii) , so ai fikir memang betul dia nak tahu blog mereka mereka ni..... HEHE ~ Jadi mari kita berkenalaaaaaannn . . .  (yang pasti semuanya binikkk orang ye ye!, ada 2 orang je single.. hee)




Ok, ini Nadia. Muda lagi. Dalam 23 rasanyaaa . Ok ini dah berpunya yekkkk... Kecewa lewteww?  Nadia orang yang bertanggungjawab yang anjurkan event ni.. Gigih dia cari studio/ cari sponsor MUA, bawak itu ini... Gigih ! No wonder seusia muda ni , Nadia dah berjaya dalam hidup . .
Nak tahu kisah Nadia , boleh lah ke belog beliauuu . .
http://www.nadiafarahida.com/






Yang ini pulak mak . . Eh silap.. Itu panggilan manja we all untuk Ieza ni .. Ieza baru je melangsungkan perkahwinan dia.. HAHA ~ Keciwa lagi uols ???  ;p  Ieza ni surirumah tangga . .Jangan hengat dia duduk rumah goyang kaki saja tau... Ieza terima tempahan jahit manik hokayyyy ! Berminat ? Boleh lah terjah belog beliauuu . . 





Ini Hawa . . EH ? Mila . . Panggil dia hawa sebab suka benor tengok Adam & Hawa... HEHE ~ Pun baru je berkahwin... Tak sangak Mila ni bekerja dekat dengan ai.. Kita boleh jumpaaaa Mila waktu rehat rehat .. cewahhh ~ Yang ai tahu sangat pasal Mila, Mila kaki Says macam ai jugakkk heeee ~ Jom kita kenal Mila di belognya 





Ini Nani... Cantik kan baju Peplum dia ? Ai adore habisss ! Nani ni seorang yang sangat kondifent confident ! Ai sukaaaaa . . Dia seperti, "lantak kau nak cakap aku ape, aku itu ke ini ke,  AKU TETAP AKU !"  Haaa.. macam itu laaa.. Suka sangattt ! Uols jangan main main, bakal lawyer ni ! Dan banyak skandel... hikhikhik ~  Ayuh kenali Nani di belog beliau 





Ini Neelofaaaa.. HAHA ~ Nory. . Ada gaya model kan ? Kemain Nory suka posing.. Sampai menghasilkan bunyi bunyian . . Nory ni jenis gila gilaaa ...  Tapi kadang kadang suka merendah diri.. Nory jangan begitu sayangg, kita kene bangga dengan diri kita tau tau ! Jom terjah belog si cantik manis  yang sudah berkahwin ini,




Ynag ini Onie . Uols masuk belog die terus kene BOM ! HAHA ~ Sebabnyerrr,  uols ce tengok link belog Onie? Letopkeypad ? heeee ~ Macam mana lah si budak tecik ni dapat idea... Kenn??
 ONie = Cool jekkk.... Jom sama sama kita letopkan keypad diaaa , 


Ini pulak Kak Amy ~ Kak Amy datang dengan family diaaa . .Tak banyak berborak pun sangat.. Sebab we all leka main dengan zahra.. heeee ~  Tak pe kak, banyak lagi masaaaaa . . Nanti kita jumpa, kita borak sampai lebamnesss ... ! Jom terjah belog KakAmy



Ini KakYus.. Si jariemas.. HAHA . .  Ala ala Redmummy KakYus bila masuk studio... Merah makngahhh . .Red Warrior ! heeeeee ~ Terjah belog KakYus di





Ini budak perasaan DIVA tu .. Padahal DEBAB ! HAHA . .  Sapa tak kenal beliau ? Rugi ! Jom kenali beliau di  http://msieda.blogspot.com/











Yang sukaaa sangatt event ni ! Next kita gede gede lagi yehhhh !
signature ms eida

11 comments:

  1. pergh, giler promote.. malu mak.. sengalkan kau.. bgtau 'mak'.. waaa..

    ReplyDelete
  2. rajinnya Eida..
    sayang kau sangat2...
    mila hawa kan ? hehe...

    ReplyDelete
  3. bestkan aktiviti gini..dpt kenal2 blogger2..;)

    ReplyDelete
  4. Speechless....!!! Pestaim org pggil aku neelofa walaupon muka aku mcm Neslopa..nas..hahaha...tenkiuu eida...sukaa entry ni...jom kita ngedate lagi nak? Rnduuu smua..

    ReplyDelete
  5. Speechless....!!! Pestaim org pggil aku neelofa walaupon muka aku mcm Neslopa..nas..hahaha...tenkiuu eida...sukaa entry ni...jom kita ngedate lagi nak? Rnduuu smua..

    ReplyDelete
  6. wah...lengkap semuanya...leh la lynn pergi ke blog diorang dan follow...

    ReplyDelete
  7. eehhh ada lagi. hihihi
    sayang uols sgt2.
    sorry laaa mmg xsempat beramas mesra tau. ralat sgt rasa.

    ReplyDelete
  8. sure seronok kan..nadia ada ajak akak...tp akak ada wedding plak masa tu..

    ReplyDelete
  9. ini tidak adil..tidak adil bagi ku..apasal korang ada pegang whitebrd tu..ahkak kertu ni takde..butttt..you arr ohsemm sgt2..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page