Thursday, November 22, 2012

Maha International 2012







Dulu masa tahun 2010 punya MAHA, ai pergiii . . Masa tu baru baru kawen.. Auw~ Ajak hubby pergi MAHA 2010 ni..... Deal nak jumpa dengan Anum dekat sanaaa tapi tak dapat jumpaaa sebab nak masuk MAHA tu jem gilerrrrrrrrr . . Sampai dalam ramai orang.. Dengan panas nyeee..Tak terjumpa we all .. Muka hubby dah bengang . . Sudah lah member tu lapar.. hekhekehkkk . .  Macam macam hal we all kat MAHA tu.. Yang paling bestt, we all stay sampai malam... Semata mata nak tengok Faizal Tahir ! HAHA


Agak agak MAHA 2012 ni boleh pergi takkk hubby?? *kenyitkenyitmatalapansaatjap*  MAHA 2012 ni start esokk.. Tips ai bagi, sila datang awal untuk parking....... Kalau datang lewat pukul 1pm keee.... Memang menapak lah jalan naik ke MAHA tu.. Parking gerenti kat bawahhh... Ouh , sila bawak payung sekaliii... Panasssssssss ! Tapi sekarang kan musim hujan? Bawak aje...


Ini entry pasal MAHA 2010 . . Bila baca balik, ntah pape punya ayat lah ai berceritaaa.. Nampak sangatt tak matang... HAHA . . Ai copy sikit gambar gambar dulu..... 

 
*Ai memang suka makan Chocolateee.... 
Macam tak sangka tahun ni ai dah start bisness Chocolate Fountain ni.. Syukurrr*


*Nampak payung? Bawak tau! Beg tu ai beli kat MAHA tu laaa.. 
Sampai sekarang ai masih gunaa.. 
Giler tahan betul beg tu............*


*FT... Agak agak tahun ni, artis manaaa ekk? Eh suka pulak ai tengok retissss ni...* HEHE










Yang berharap dapat pergii.... boleh ek hubby??  muaaaaahhhhh !
signature ms eida

2 comments:

  1. aku time rht pjg besok nk g MAHA 2012...
    nk bli ank benih pokok cili padi...
    nk bcucuk tanam lak pasni...
    hehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page