Wednesday, November 28, 2012

Macam mana nak copy link SAYS untuk share di Facebook ??





OK, meh sini ai ajar.. Mula mula malas nak buat tuto.. Ingat kan semua dah tahu . .Tapi bila ada yang bertanya, SYMP... Semenjak dua menjak page Says dah berubah ni, mula lah kita tak keruan macam mana nak copy link says kannn ?? Dulu ai pun macam tu.. Ai tanya orang sana sini . . Baru tahu . . Nasib budak budak kaki Says ni tak kedek ilmu !! ~ Ngeeee


Mula mula log in website Says.com . .
Klik pada iklan baru yang nak di share kan tu . .
Macam mana nak kenal iklan yang baru ?
Yang ada tulis, "RM10 for you to share this"  tau tau !
Yang dah complete tak yah share !

Ok perhatikan anak panah merah tu yer.... Ai amik iklan Team Awal sebagai contoh...



Bila klik pada iklan tadi, dia akan keluar macam kat gambar atas ni . . Nampak button yang dalam bulatan merah tu ?? KLIK kalau nak share di facebook . .Tapi sapa sapa yang ada Twitter, boleh jugak tekan button Twitter situ .. Okay ?



Lepas dah klik button facebook tu, akan keluar macam gambar di atas ni . . Tick lah yang mana mana uols nak . . Amik ayat yang best best sikit............ Pastu tekan button SHARE . . 
(perhatikan arrow merah)



Lepas dah klik SHARE tu, akan keluar pulak seperti gambar di atas ni . . So, sinilah yang uols boleh amik link untuk dikongsikan kepada orang lain di facebook . . Nampak link dalam petak merah tu ? Itu lah link yang uols kene copy . .  Lepas dah copy link tu, tekan SHARE LINK . . Automatik iklan tu akan di share di Facebook uolss . . . 

Untuk yang ingin berkongsi dengan orang lain pulak, ingat tak uols dah copy link tadi? So just paste kat mana mana facebook yang uols nak.... Iklan tu tetap akan keluar jugakk . .  Okay? Paham tak ? Tak paham tanyaaaa yeeeeeeee . . 




Selalu ai akan share di facebook ai sendiri.... Ai akan tulis ayat ayat manis kat wall facebook ai.. Kalau ada  kawan yang tergerak hati nak klik, diaorang akan klik.. Kalau tak, tak de laaa . . Ai jenis tak paksa orang klik . .. Kadang kadang orang akan menyampah dengan kitaaa . . Ai tak suka macam tu . . Ai hanya akan tukar tukar link dengan orang yang kaki Says jugaaaakkk . . Dan akan tukar link di group yang mana ai join jee. .  Aku klik ko, ko klik aku.. Dan kita sama sama dapat duitt . . . Macam tu laaahh ai buat . . 



Nak daftar Says ? KLIK SINI  --- daftar je terus dapat RM5 tau tau ! BEST !
Tahu tahu nak daftar macam mana ??  KLIK SINI
Dah daftar, macam mana nak cari iklann ?? KLIK SINI








Yang tak sabar nak cash out Says jap g !
signature ms eida

7 comments:

  1. saya pun join says gak tapi earning xnaek-naek ! frustlah saya ni haha..agak2 nak lempang haku tak wuakakaka...

    ReplyDelete
  2. aku takde kerajinan la beb nk iklankan says...;)

    ReplyDelete
  3. nory pon tak pksa org klik, kalau pksa pon, kat sedara mara je..tp biasanya kat kawan2 says je..

    ReplyDelete
  4. terbaik eida.. tq tips tadi ekk.. liking2 page tu ekk..

    ReplyDelete
  5. nice tips.. tp x tau nape aku x sign up jugak.. hahaha.. sengal kan kawan ko ni?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page