Monday, November 19, 2012

I'm Celcom user now





Setelah berhari hari ai dok survey line internet untuk si 'adik' . Akhirnya, 15hb November 2012, ai terus sign up dengan Celcom di CelcomBlue Sunway Piramid..  Bagi ai, Celcom adalah pilihan terbaik untuk ai... 


Maxis memang ai pangkah untuk line. Kang tetiba ade je hidden charge.. Ai dulu pakai Maxis line.. Dah merasa dahh...... Menyampah ! Digi ? Ok tapi line kat rumah ai tak berapa kuat. Balik kampung pun, line tak kuat.. Rugi lah ai nanti kannn... Lagipun ai pakai berukband digi, takkan line hp pun nak digi? Tak sukaaaa ! Umobile? Bila sign up kene tukar nombor yang sedia ada.. Ai tak suka jugak! Kalau boleh ai nak sign up line TANPA menukar nombor....... Nombor ni dah ramai orang tau, malassss arrr nak tukar tukar.. HEHE


So, thats y ai pilih Celcom. Semua lengkap. Cukup kriteria yang ai nakkkk.. Pelan Internet dengan nombor ai tidak perlu ditukar. Sukaaa nyeeeeee !! Cepat Celcom buat kerja.. 15hb ai sign up.. 16hb dah boleh pakai dah line... heee ~ Plan ape yang ai amikk ? Lets check it out 




" The best plan for smartphones with free calls & SMS
If you love being online 24/7 and still chat away with your friends, this is the perfect smartphone plan for you. Enjoy heavy data usage paired with voice and SMS capabilities on your mobile with these plans "
Celcom Plan Mobile Internet - Celcom First Data   
mAdvance Plus RM68/month


Layari website Celcom untuk lihat banyakkkk lagii plan ok!






I'm Celcom User now.....












Yang berharap Celcom behave dengan ai, hihi
signature ms eida

3 comments:

  1. hi, me celcom usr too, mmg setia dari 2006 until now...ieda pakai broadband ke line hp? klu broadband agak slow la...tp klu line hp mmg best, kita bayar apa yg kita guna je, aiseh dah macam juru cakap celcom lak hehehe

    ReplyDelete
  2. Welcome to celcom. Wlpun line sllu problem tp pngguna ttp ramai

    ReplyDelete
  3. zana setia dgn celcom sejak 11 tahun yg lepas!!! hahahaha.. 11 tahun x pernah tukar nombor.. terbaikkkkkk ah!!

    seronoknya org tu!! ada pinky kesayangan...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page