Thursday, November 1, 2012

H A P P Y B E S D A Y S I S P





Happy Besday Sis P yang ke??? Teka sendiri...  ;p



Acara tahunan. Meng-karok-kan diri untuk celebrate besday ~ Yeahhhh . . Lama tak karok.. Eh? Bukan ke baru karok kat pd hari  tu? Okay. Fine.. Lama tak karok kat KotakMerah.. HEHE ~ Kali ini, celebrate besday Sis P pada 18hbOktober2012 hari tu. Umur? Dirahsiakan.. hihi ~ Acara seperti biasa, karok sampai terkeluar anak tekakkkkk ! Makan kek sampai lebammm.. Kali ni kek TAK sedap ! Slumber je we all sound kat budak karok tu cakap kek TAK sedap ! HAHA




Ucapan untuk Sis P , 
Selamat Hari Lahir, Semoga Panjang Umur dimurahkan rezeki !
Semoga hubungan kita kekal selamanyaaa... ~ ewahhhh 
Nak tambah baby? Tunggu ai sekali yekkkkkk  ;p



*Beef tu SEDAP ! Licin ai makan... LambChop tak de pulak....... Wahhh, nampak asyik kan ai karokk? berlakon je tu.............  ;p*





Last BUT not Least, 

Suka sangat gambar ni ! Macam macam gayaaa adaaaa ~ 
Selamat jadik wallpaper pc ai~~~~









Yang lepas ni, sambutan bulan duabelas ke sebelas pulak kan??? ngeeee
signature ms eida

4 comments:

  1. tuuu dierrr...sakannn berkaroke haaa..k.azue pun suker karok2 niee...sambil mkn sambil nyanyi..sambil tambah lemak...sambil bakar lemakkk...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Dah lama dah tak pergi karaoke... macam best je karaoke ramai2..

    ReplyDelete
  3. gojes habis babe karok pakai baju kurung! :))

    ReplyDelete
  4. hehhehe..nak gelak tgk gamba gedik
    smpi telentok mnyanyi..feeling gitu..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page