Thursday, November 1, 2012

Gusi saya bengkak balikkkkkkkkkkkk





Enrty fresh dari oven. Ai masuk office lewat hari ni. Masuk lewat dengan keredhaan BigBoss.. Ai pergi Klinik Gigi pagi tadi..... Gusi ai bengkak balik............ Huwaaaaaaaaa sakitnyerrrr makkkkkk. . Jangan tak tahu mak ai baca blog ni.... Kadang kadang.. HEHE ~  Dapat ubat seplastik kau! Nak kene makan bagi habis then follow up baru buat scailling then baru X-ray gigi.. Ooo makkk aiii ?? Takutnyer...... ! Ai kan penakut sakitttttt ~ Eh sapa yang BERANI jumpa Doktor GiGi ni ????? Ai takut ! Tapi siyes, Dr.Azizah ni sangattttlahhhh baikkkkkk... Sopan je dia buat kerja..... Sukaaaa ! Mesti tak sakit nanti kot ? ;p


*20.11.2012 - Ai rasa macam nak cuti jelahhh... X-Ray gigi... Ada kene cucuk takk? takutttt*



Klinik Pergigian Azizah ni dekat je dengan rumah ai... Patientnye kemain ramai... Semua main appointment je. Tak main lah walk-in... Ai tunggu berjanggut ! Nampak tak banyak gila ubat ai kene telannn ? Total ubat tu hanyalah RM35/- . . Doktor bagi ubat antiboitik, ubat tahan sakit, ubat surut bengkak dan ubat kumur....  Weh korang, doakanlah ai cepat sembuhhhhhh . . Bengkak ni sakit tau ! Nak senyum pun tak selesa.......... Ni part ai... Jangan dok gelakkan ai sangattt okay ! Doakan ai jeeeeee





p/s : Bercadang nak pakai braces lahhhh . . kedudukan gigi dah berubah akibat gusi bengkakk.. mencikkkk! Sapa tahu ada klinik klinik yang buat? murah murah sikit yeee... Ai bukan ada duit kepuk kepukkkkkk    ;p






PERFUMES TERHEBAT di PASARAN ! Kau hado? Tak do?
KLIK je iklan kat bawah ni.. 








Yang baru nak mula kerjaaa.. tadi sibuk tengok movie ! HAHA
signature ms eida

7 comments:

  1. memang sangat sakit bila gusi bengkak..semua jadi serba tak kena...

    ReplyDelete
  2. BE biasa klau gusi bengkak letak minyak cap kapak skit..xleh byk nnt berangin kuat ooo..

    Nak wat braces ek..? sblm nk wat tu kene pk masak2 ye.. nnt doc akan cabut 4 batang gigi geraham depan.. itu mmg wajib buang.. renung2kan.. *motip nk takutkan ai..:P sowi dear.. that was my experience lah..huhu

    ReplyDelete
  3. Moga cepat sembuh... derita kan bengkak gusi ni... Eida nak tumbuh gigi bongsu ke?

    ReplyDelete
  4. errr....akak nak pegi klinik gigi gak lah.. tp klinik kerajaan susah tak eh??

    ReplyDelete
  5. kesian awak sayanggg. semoga cepat sembuhhh! :)

    ReplyDelete
  6. hihihi...serik juga nak cabut gigi...tahun nie je dah 3 kali repair gigi

    ReplyDelete
  7. kt sakit gigi berlubang sampai sekarang takut nak pg klinik tau huhuhuhuhuhu .. kwn² cakap pglah cabut ngee~~~ ngeri.... sanggup mkn ubat tahan sakit..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page