Friday, November 2, 2012

EidulAdha 1433H D A Y 3






Hari Ketiga = hari Ahad. Dah nak balik dah.. Ouhh sayangnye nak tinggalkan PKNS Bayu Resort ni.. Pagi tu after sarapan Yong Tau Fu mak yang sedap kebabomm tu, kemas kemas barang... Ada yang sempat terjun pool lagi... Sayang lewteww nak tinggalkan pool.. HEHE ~  Tepat jam 1.30pm, we all check out.. Boleh check-out lambat sebab.................. esoknya bukan ada orang nak check in pun kannnnn   ;p   Sebelum balik, sempat jugak ai arahkan semua orang bergambar.. Arahkan? Tau xpe ! HAHA  Kenangan beb~ kenangan . . WELL ~ Anga (panggilan ai kat rumah) dah SINONIM dengan gambar pada mata family ai... hehehe ~


*Ini je yang sempat ~ Sepupu yang lain dah selamat balik awal....... Kalau tak, lagi ramai !*



*Ini Family ai pulakkkkk..... Apa motipp tangkap gambar tabik tu? 
Abah kita bekas askar tau!  ;p*




*Kamilah anak askar.... Tetiba? Ini my sis Lya lah suruh buat macam ni... Smart pulak!* Haishhhh




Ok, itu je nak cerita.. Tak de cerita sangatt pun hari terakhir ni . . Balik tu, highway walaupun banyak kereta tapi masih berjalan..... Ai sampai rumah dalam pukul 4.30pm... Balik balik, rindu Mushang ! Terus gomel gomel dia.. Dan terus ZzzZZZzzzzz . . penatttttttttt   ~ Begitulah cerita AidilAdha 2012 ai . . T A M A T






KLIK iklan di bawah, bukan saja untuk melihat beraneka jenis perfumes tetapi, yang ingin membeli dengan harga borong dan menjadi dropship, boleh lah berhubung dengan owner nya! Cari duit poketttttt maaaaa~











Yang tak sabar our next family trip ! lagi 2 weeks ! yeahhhhh
signature ms eida

6 comments:

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page