Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 9, 2012

Dimanakah kita ??





Pagi semuaaaaaa . .  Pagi jumaat yang indah, kusangka kan hujan rupanya tidakkkkk.. Macam orang gilakk je pakai baju hujan dari rumah sampai office setitik air pun yillek.... HAHA . . Nasib baik pepagi sejukkkkk.... Tak de lah panas nau pakai baju hujan one set tu.........  ;p


Quick update! Ai ada meeting pukul 9am.. Jam menunjukkan sudah pukul 9.10am.. Ade aku kesahh ? HAHA ~  Selingan di pagi jumaat indah ini.... Asal jumaat je ai jadik baik sopan santun lagi.... Heeeueee ~ Persoalan ai untuk sapa sapa yang melihat gambar di bawah... Dimanakah anda ?? Stage nombor berapaaaa ??? Tepuk dada tanya lah selera, sib baik ai dah break1st lasagna yang dibawa oleh myboskecik... Sedapppp! Yummmyyyyyyy




Dulu ai berada di stage nombor 2-3..... Beberapa tahun yang lalu.... Hidup kene upgrade sentiasa.. Jangan handphoneeeee je yang nak upgrade yer . . . Diri pun kene gakkk.. Tahun ni macam tak sangka, ai berada di stage nombor 5-6........ Ada peningkatan dalam diri.. Which is GOOD for me!  Uols? Tak kesah banyak mana yang uols dah upgrade diri tu.. Yang penting kene ikhlassssssss. . .  InsyALLAH, incoming years ai akan berada di stage 7-8.. INSYAALAHHHHH


Upgrade diri bukan downgrade kan diri... Sendiri mau pikir ye! Lateerrrr... Dah lambat pergi meetinggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg .. . . .









Yang ada cerita menarik yang ingin dikongsikan jap g,,
signature ms eida
♥ TQ For Reading SiGEDIK's Entry! Feel free to Comment Dear ♥

10 comments:

  1. i takde dalam stage ni.. blm lagi.. :p

    ReplyDelete
  2. K dulu, 3, 4, 5... celam celum pakai tudung.. Sekarang, alhamdulillah di stage 6, 7.. akan diusahakan ke stage seterusnya... Insya'Allah...

    ReplyDelete
  3. Zaman sekolah dulu BE 2-3 ms tu sampai tingkatan 1.. tingkatan 2 hingga skrg antara 5-6.. Alhamdulillah.. InsyaAllah akan ke 7-8

    ReplyDelete
  4. kadang2 no.5, kekdang no6...hehehe..

    ReplyDelete
  5. tolong cari stage lelaki pulak... hehehe...

    ReplyDelete
  6. kadang2 6 dan banyak 7 ekeke
    ikut situasi ..
    kalau santai2 6 lahh .. tapi mostly 7 lahh .. alhamdulillah ,hidup memang mesti berubah ;)

    ReplyDelete
  7. insyaAllah..lame2 nnt kite akn berubah mjadi yg lebih baik..
    kiss utk kamu laling... ;)
    take care gedik..jgn noty2 tau..

    ReplyDelete
  8. sekarang 6,..kadang2x 7 gak...insyallah..mencuba mnjadi yang lebih baik dari hari ke hari...amin...

    ReplyDelete
  9. insyaAllah 1 hari nanti kite semua ke stage 7 atau 8..mmg itu yg mengikut hukum syarak..:)

    ReplyDelete
  10. Hehhehe... No.last tu insyaallah :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!