Monday, November 26, 2012

Cuti Cuti Perak #HotSprings Sg. Klah P A R T 4





*My BIG Family*


Entry kali ni tak de ape yang nak diceritakan sangatt pun.. Cuma ada yang bertanya pasal kos untuk trip Keluarga Besar ai kali ni.. So, entry ini hanya untuk berkongsi budjet ciput ke sanaaaa . . Okay ?



Homestay untuk 3hari2malam = RM700 (RM350/day)
Tiket Entrance Taman Rekreasi Air Panas Sg. Klah = 
Tiket Dewasa RM12/person, Child RM10/person, Warga Emas RM7/person
Makan/Minum/BBQ = RM500



Itu lah budjet ai untuk bawak family besar ke sini.. Tapi tak de lah ai begitu banyak duit support semuaaa.. Kami ramai ramai kasik tongtong... hahhahaha!!



Yang terlepas entry pasal Trip ke HotSpring Sg. Klah ni, boleh refer,
PART 1
PART 2
PART 3








Yang sedang fikir next trip , hehe
signature ms eida

4 comments:

  1. owh...masuk kena bayar rm12 yer...boleh share homestay tu kat mana dan contact number sekali...

    ReplyDelete
  2. terbaik la minah sorang ni.. rajin update blog.. entry x bertangguh.. bagus2.. keep blogging!!

    *aku jer yang makin malas nak blogging apa cerita ni eida oiiii????

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page