Thursday, November 22, 2012

Cuti Cuti Perak #HotSprings Sg. Klah P A R T 2





Ok sambung lagi cerita pergi Cuti cuti Perak tu.. Alaaa.. sian uols.. Kene hadap entry cuti ai.. HAHA.. WELL.. Tak sah kalau ai pergi mana mana tak dikongsikan bersama gedik gediks sekelian...  ;p Tak pe, cepat je ai update ni.. Ai tak suka tangguh  (u/p ; Zana)  HAHAHHA  . .  Pada malam hari, we all buat BBQ... YEAH ! Mak beli kambing, ikan, udang, jagung, ayam... Yummehhh ! Rosakkk diet !  ;p


*Tetiba rasaaaa laparrrrrr balikkkkk*



Start set up tempat BBQ tu lewat petang . . Start membakar dah malam... Lama oiii tunggu semua masakk.. Semua kene makan serentakkkkk ! Kang makan awal, tak aci... HAHA Kesian semua kelaparan tunggu.... Dari pukul 8pm ke 9pm ke 10pm baru dapat makaaaaaaannnnn !! HAHAHA ~  Bila dapat makan, semua macam piranaaaaaaa . . .hekhekehekkk . . Eh? Seronok pulak makan rebut rebut ni... ;p

 *We all dah bosan tangkap gambar banyak banyak tapi tak dapat dapat makan lagi... hekkk*

BBQ we all buat kat bawah garaj yang cantikk tu.. Ada kipas... 
Garaj ada kipas kauuuu ! HAHA



 *Apa lah camera ni kejap terang kejap gelap....
 Dah tak nampak muka muka pelahap semuaaaa ! HAHA*


Kenyang tahap cipan wehh malam tu........ Gila lah makan berat pukul 10malam ke atassss.. Lemak tepu oiiii ! Lepas makan, kemas kemas, rehatttt.... Esok ada agenda air.. Hahkhakhakk.. Agenda yang ditunggu ramaiiii . . Kami akan ke HotSprings Sg. Klah......................... 




SELAMAT HARI LAHIR TO
BABIES NOVEMBER !!!~
*Rainbow cake.. Gilaaaa sedappppppp!!!*









Yang tetiba tekak nak makan cake pulakkk, HAHA
signature ms eida

9 comments:

  1. hotspring ni dekat ngan umah mertua nory, tapi nory tak pernah sampai lagi...hehehe..ketinggalan sungguh...

    ReplyDelete
  2. eida kejammmm!!...uwaaaa..sedapnye makananan tuh semua..

    ReplyDelete
  3. sedapp nye bbq....dah lama tak bbq...nak nak nak!

    ReplyDelete
  4. Wah meriah kita org perak pun x penah sampai sg klah lg

    ReplyDelete
  5. sentap kena kutuk!!!!!!!! majuk ah!!!

    memamng zana suka tangguh.. tangguh sampai x payah buat entry.. hahaha.. entah la.. teruk betul perangai zana kan?? hahahhaa

    ReplyDelete
  6. bile bace ni tringin nak g jugak.. tapi kalu g ramai2 br syok kan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page