Friday, November 2, 2012

Bulan Lepas = 63 ? Sikit ke banyak ?





Hari tu ada terbaca entry kekda pasal bilangan entry untuk sebulan............... Lepas habis baca terus tengok diri sendiri punya bilangan entry.. Ai tahu ai banyak update... Tapi tak tahu jumlah yang sebetulnyer untuk bulan nie..... Bila tengok, hurm.... banyak juga dari pandangan mata ai..... Dari manalah ai dapat idea buat entry entry tu eeekk ? Peliks ! HAHA 



Paling sikit update bulan April dengan bulan Ogos.
Paling banyak update bulan Febuari dengan May. 
 (ai ada pergi vacation dua bulan tu, tu yang banyak update! HEHE)



Tapi kadang kadang tu ai ketandusan idea jugak.. Tercari cari idea nak update entry.. Mula lah baca majalah sana sini, tangkap gambar sana sini, rasa cantik boleh masuk blog ~ HAHA, mula buka facebook.. kot kot ada menda yang boleh dikongsikan.. HUHU ~ Macam itu sekali kauuuuu, blogger nak cari idea buat entry ! huh   Dan yang pasti, camera a.k.a Mr. Taff sentiasa di dalam handbeg ai.... HAHA  Camera vs Blogger ! WELL


Tapi yang pasti, ada benda baru je atau apa yang ai lalui hari hari, atau apa yang ai rasa, pasti ai akan kongsikan di blog...Blog lah tempat ai meluahkan semuanyaaa.... Kalau blog ai ni tak de followers , tak de readers, ai PASTI akan kongsikan jugakkkk.. Sebagai kenangan gitu ~ Agak agak bosan, baca entry lama lama, boleh buat ai tergelak sorang sorang ouhhhhhhhh   ;p  Ai paling suka baca pasal 8K.. Rindu rindu, ai baca balik entry lama lama... Rindunya merekaaaa . . ! Cuba kalau ai tak pernah update pasal 8K, rindu rindu, ai nak tengok apaaaa ???? Nasib ada blog ~~~ Begitu juga bila ai rindu dengan arwah adik, ai usha balik entry pasal dia.... Terubat rindu ! Al-Fatihah


Jadik, pentingnya bagi ai mengupdate apa yang berlaku di sekeliling ai.. Tak kesah pasal hubby, pasal Mushang, dan of coz pasal diri sendiri.. Apa jua lah yang berkaitan dengan ai, ai takkan lepas untuk update dalam blog ! Even tak de orang nak baca , takde orang nak komen, janji bila ai update, ianya satu KEPUASAN bagi diri ai.........Ai kan, jadik tak tentu arah bila ada cerita tapi ai tak update dalam blog.. Mula lah ai buat itu salah ini salah.. Bahaye ni ! Penangan blog...HEHE... Tu pasal salu je ai dengar orang cakap, 'itu pun kau nak tulis dalam blog kee'   Eh eh.. ikut suka hati ai lahhhh . . Nak update ke taknak update.. Taknak baca sudahhh! Ada aku kesah ? LOL


Ai tak buat blog untuk orang, ai buat untuk diri sendiri.. Ada readers, ada followers itu satu BONUS.... Macam bonus akhir tahun ni.. Lambatnyer nak dapat... HEHE ~ Jadik kesimpulannya?? Ntah ai pun tak tahu... Saja nak bagitahu, bulan Oktober lepas ai dah update sebanyak 63 entry.. fuhhhh












Yang pernah terbaca blog famous amous, sehari dalam 200 entry dia update kau !
signature ms eida

9 comments:

  1. ekekke same je ngan akak ,
    kalau nak tulis kena ada idea .. dan akak jarang menulis tanpa pic ;)

    ReplyDelete
  2. kira banyak lah tu..paling sikit pada eida adalah paling banyak pada Sal..huhuh

    ReplyDelete
  3. blog sendiri so suka hati sendiri la kannn :)

    ReplyDelete
  4. blog zana entrynya lagilah sikit... zana kan penangguh entry.. hahahaha..

    zana update blog pun sebab nak ada kenangan.. bukan sbb orang lain.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Wah, banyak juga post nya. Mieya punya sikit je.

    ReplyDelete
  6. banyaklah juga tu.... kt ni sehari kdg satu entry jer... dpt buat lbh tu sebab takde mood nak buat kerja buatlah entry bebel kikikiki... mmg menulis syok sendiri pun ade yg rajin follow bace tu satu bonus kan...

    ReplyDelete
  7. I even one entry pn sgt malas ok! Hehe~ byk benda nk cte. Tp malas. Even my next entry oso abt me being the most malassest person. Btw, keep it up! ;)

    ReplyDelete
  8. 200 entry per day? rasanya ben ashaari la kotttt. ;p

    ReplyDelete
  9. 200 entry per day? rasanya ben ashaari la kotttt. ;p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page