Wednesday, November 21, 2012

Boikottttttttt !!





Hari Ahad lepas, ai baru balik dari cuti-cuti Perak tu (next entry ya!), ai terus bukak Says... Mana tau ada iklan baru yang boleh dibroadcast.............. Sekali ada Iklan MCD. Ai pun baca sikit sikit then share kat facebook.............. Ala iklan itu bgitahu MCD nak bagi Mcmuffin Egg freeee...............  Ai memang takkan makan punya, ai share pun untuk sapa sapa yang sukaa sangattt makan MCD tu.. HEHE . . 


Sekali ada member komen, jangan pergi.. Kita kene boikot ! Ai blurrr... Boikot ape ni ?? Ai pun bukak blog... Baca post post dalam blog kawan kawan... WELL, BLOG memang boleh dipercayai... MasyaALLAH... Hal GAZA rupanyaaaaa !!! Ai rasaaaa sangatttt bersalahhhhhhhhhh ! Terus ai delete post iklan tu kat facebook...... Soorry ai tak tahu ! 

*Gambar dari Facebook. Produk dari Israel yang perlu diboiikottttttttt*


*Boikotttt tauuuu!!!*



Selain dari doa untuk mereka, salah satu ikhtiar kita ialah memboikot segalaaaaaaaa jenisss barang/jenama yang datang dari Israelll ni.......... Kita ramai ramai boikot ! Gerenti diaorang tergugat !!! Marii memboiiiikotttttt







Yang nasib baik baru beli HP Samsung, bukan NOKIA... hihihi
signature ms eida

11 comments:

  1. nasib baik nory tak gi amik burger free tu...

    nasib baik jugak dah bertukar ke Samsung...bye2 Nokia...hehehe...

    ReplyDelete
  2. MC.D tak boleh, kite serang KFC jela...Kfc tak tersenarai kan...hehehe...Pizza pon..

    ReplyDelete
  3. banyak rupa nya produk Israel yang kita gunakan dalam kehidupan seharian.. Ieda, macam mana nak share image ?

    ReplyDelete
  4. But people still eat mcD, kids still watching world disney, people out there still go to starbucks and so on. Bende nk boikot ni sekejap je mcm tahun lps..pastu beli balik brg dr dorang.. we cant stop people doing anything.. All we can do is we can only doa for those innocent people in Gaza.. Semoga Allah melindungi mereka drpd org2 zalim ni..

    ReplyDelete
  5. kenapa tiba mcd bg free??haa mesti ada sbb kan..huhu

    ReplyDelete
  6. tp sedih juga kak....ade yang xpaham konsep boikot ni.....dia igt boikot ni mcm benda "poyo"....hahaha...saya rasa dia pun jarang bukak blog @ baca maklumat pape....sian org mcm tu.... tp sgt sedih ngan gaza....lagi2 tgk budak kecik2 tu....

    ReplyDelete
  7. share image yg ko tepek tu la dayah oi..aku tlg jwb..hihi..


    sama2 kite boikot SEMUA brg Israel..

    ReplyDelete
  8. terlalu byk barang diorng.. mana boleh boikot kita boikot laa.. tapi mana yang dh beli jgn buang plak.. ehhehe..

    **jgn la hangat2 ayam je kan..ingatan tuk diri sndir

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page