Tuesday, November 27, 2012

Ai sudah !





Kecoh hoi... Dalam instagram, dalam wassap pasal Air Asia bagi promo 11sengg! 11 sengg sangatt lah kannn AA ? Cis ! Makan ratus jugak bila ai cuba tekan tekan tadi .. CUBA tekan tekan . .Dengar tak CUBA ?? Tapi uols jangan percaya sangat dengan percubaan ai ni... HAHA . . Kan dah jadik dari CUBA kepada SUDAH! hekhekhekkkk


Book from 26.11.2012 -2.12.2012
Travel Period 3.12.2012 - 31.03.2013

Nampak tak tarikh sangattt menyebelahi aiii ??? 


Kali ni plan honeymoon tidak pun ai book setahun awal ke...  Menyampah. Kang dah book ratusan burn aje.. Dua kali dah. Ai jenis sayang duit hoi.. Duit tak datang bergolekkk . .  Jadiknya simpan duit, bila nak pergi baru book.... Mahal? Ok lah dari BURN ! hohohohoho!!!  Ai dah get ready budjet nak book tiket honeymoon. Tempat berubah ubah. Biasalah lalang... HAHA . . Ai ingat nak book bulan satu nanti.. Alih alih, sekarang ada promo 11sengg pulakkkk.. Grab aje lah ! Lagipun tak lama mana ni.. Lagi dua bulan ajeeee.. hehe ~ *harapharapjadikpergiaminnn*


 *Kemana kah kami kali ini ?*



Ai jenis memang tak reti nak berahsiaaa sangatt lahhh . . Semua nak tayang kan? Mesti ada yang cakap ai POYO.. Cakap lah.. Tak heran pun! Ai nak tayang jugakk.. Gedik kate nyerrr . .  ;p  All in, tambah itu ini, gedabak gedebuk , dapat lah RM400 . . Under budget ! YEAHHHHH  . . Lepas ni sampai muntah lah ai baca belog orang yang dah pergi ... 


Sukeee nyeee ! Tak sabar nak berpelukan, sejukkkkkk . . Eh? lalalalalallaaaaaa









Yang berharap semuanya berjalan dengan lancarrrrr ,
signature ms eida

15 comments:

  1. gi KK tue.. mlm td br borak dgn hubby nk gi KK.. hahaha.. cam nk gi jer.. :P

    ReplyDelete
  2. sy pun ade dpt jgk email promosi ni.. tapi sy tak tahu nak pegi mana la.. huhu.. sedih kan..

    miss eida travel ke mana kali ni?

    ReplyDelete
  3. ewah kemain lagi sejuk bagai cepuk kang ! bestnye g honeymoon nak jugak la...

    ReplyDelete
  4. murah tu..klu jb plak p bulan 3 RM294 utk 2 orng murahkan :) dok pikir lg nk beli tak tgu green light encik somi ni

    ReplyDelete
  5. Ms Ieda, Yana buat tak dapat pun ratus2 dapat ribu2 je..adoi.. ajarin gue dong !

    ReplyDelete
  6. hamboiii.. kemain lagi nk gi hanimun.
    amik pic byk2 ok. mana tau kali ni dapat bby hanimun.

    ReplyDelete
  7. syoknya nak gie jalan2 lagi...best2...

    ReplyDelete
  8. seronoknyaaaaaaaaaaa orang tu nak gie honeymoon!!!!

    zana doakan semuanya berjalan lancar yer dear...

    ReplyDelete
  9. ieda gi KK bulan Feb ye? Alahai...kalau pergi bulan Mac, dapat gi together2 double honeymoon dgn yani dan hubby......hehehhe

    ReplyDelete
  10. i dah tekan.. tekan-tekan ingatkan sisstem bengong. rupanya tarikh i nak takde promosi.. cis x suka... aku nak 22 dis-27 dis gi kuching. hampeh.

    ReplyDelete
  11. Sekarang ni musim orang pergi KK. Bestnya..

    ReplyDelete
  12. i nak try tekan gak la... mane tau dpt tiket g london or paris dengan 11 sen jer...

    ReplyDelete
  13. eh nak jgakklah....murah ke tiket skrg??

    ReplyDelete
  14. bestnyeeeee....
    biler ntah ley dpt naik kpl terbang lagikkk..hu hu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page