Thursday, November 8, 2012

7-Eleven Slurpee Promotion RM2.20 With Your Own Favourite Cup







Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . . .  Sib baik sempat uols semalam........... Ai dapat tahu pasal ni pukul 10.30pm tau tau.. Promotion close pukul 11pm jer............. Nasib sempattt ! Uols pergi grabb tak promo nii ???? TAK? OK fingg.. Sapa pergi ?? Give faifffffffffffffffff  ;p


Ceritanya bermula begini, ai bukak blog dah pukul sepuluh lebihhh . . Bukak bukak blog, terbaca pasal ni lahhh . . Terus laju laju ajak hubby pergi.. Padahal hubby dah start golek golek nak landing lewtewww . . Tapi ai ajakkkkk jugakkk... Ade ai kesah? HAHA.. Dengan muka masyammm mencuka, hubby pun start enjin moto bawak ai pergi 7E.. Alaaaaaaa.. bawah rumah aje tu 7E tu............ Dekat aje bang  ;p


Sampai sampai, tengok slurpeee dah cair... Kata budak 7E tu, ramai yang datang amik tadiii.. Tu yang dah cair.. Dah pukul berapa kennn . . . Nasibbb lah labu......... Ai amik jugak laaaahhh . . Dah datang kenn...... Tapi kire berbaloi jugak lah RM2.20 je............... Dalam apa jua bekas pun yang uols bawak hokayyy ! Ai bawak JUG paling besar kat rumahhhhhhh  HAHAHA


*Itulah Jug paling besar kat rumah ai.......Tak de besar mana pun kennn............. *



Dengan jug besar tu, ai hanya bayar RM2.20 sajokkk . . Marilah kita minum slurpee yang dah cair itu sampai lebammmmm... Kikikikikikiiiiiii ~ Ada yang bawak botol Mineral yang gemuk tu, bape liter ek? Berbaloiiii gilaaaaaaaa.. Ai ada je kat rumah botol tu, tapi ai malu nak bawakkkkkkkkkk... HAHA











Yang memula hubby tak percaya promo ni, tapi ai bilang kat dia, blogger can be trusted  ! HEHE
signature ms eida

6 comments:

  1. hambooii...kemain siap bwk jug..
    kalau ade yg lg besar syok tu kak..hiks..

    ReplyDelete
  2. aku x tau pulak pasal promo ni.. huhuhu... hebat tau blogger ni, semua benda tau.. hahahahaha...

    eida, bawak baldi agaknya boleh x?? hahahhaha..

    ReplyDelete
  3. Wah, sedapnya. Rugi tak pergi. Lagipun batuk tak boleh minum ais.

    ReplyDelete
  4. tak smpat pergi smlam....dgn hujan lebatnyer, nak turun dr umah pon tak boleh...ruginya.....

    ReplyDelete
  5. baca jugak malam td, hujan lebattt.. x dan nak keluar rumahh.. huhuhuhuhu... kalau tak mau bawak jug juga...

    ReplyDelete
  6. tak brapa gemar slurpi ni tp kalau tau promotion ni kompom ambk gak... hehehe...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page