Wednesday, October 24, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #46 | RM40 untuk Mushang saje!





Apa yang Mushang dapat bila mak bapak dia berbelanja patpuluhhengget kat dia?
Refer gambar di bawah


*Mushang budget model. Ada sapa sapa nak jadikan Mushang model?*  hukhukhukhuk



*Dalam facebook ai cakap Mushang tengah marah kan? Actually, Mushang tengah menguap lahhhhh.. Saja bikin panas.. HAHA*

"Orang ngantuk, dia suruh aku posing pulakkkkkkkk, huaarrggggggghhh"




*Dulu 10 tin Premium Fussie Cat ni, Mushang makan sebulan........... Tapi tapi, lately ni Mushang bedal satu tin sehari... Gilakkkkkk ! Kau ingat mak bapak ko ni JUSA C keeeeeeeeee!!!*



Dulu ai beli makanan Mushang dekat PetShop Precint 15, Putrajaya, Okay! Baru tahu mahal kat situ... Sebabnya kat DewiPetshop, satu tin hanya tigahengget sajaaa.. Cuma minimum order kene sepuluh tin.. Oklah tu kannn . . Haaa, nampak tak bekas putih yang ada gambar rumput tu? Next entry ai cerita ye! Sebabnya ai baru tersedar, aku ni buat Wordless tapi membebel sama je.. Baik tak yah buat Wordless ! HAHA 





Nak start berbisness tapi tak tahu macam mana? 
JUST KLIK iklan kat bawah, jangan segan silu bertanya pada ownernya ye.........  
Tengah muda ni, rebutlah peluang itu!








Yang fikir, apesal sekor kucing pun makin banyak duit keluar??? pelik?  hihi
signature ms eida

5 comments:

  1. Nk cr jgk stok wetfood utk sibulus kt umah ni..fussie cat ni sdp..(kucing2 ku ckp..haha)
    Waaa...mushang makin gebuss.

    ReplyDelete
  2. Mushang tgh fening, nak makan yg mana dulu...hehe...takpe Mushang, smua tu Mushang yg punyer...Klu taknak, meh bg kat Laura sikit..hehe

    ReplyDelete
  3. wahai eida, kenapakah kamu sanggup beli kat P15 tu?? memang mahal okkkkkkkkkkk...

    zana kan ada bela burung & ikan, so pernah try sekali beli kat situ.. gilerrrrrrrrr mahal!!!

    ReplyDelete
  4. yeke mahal?.. sy mmg pelanggan ttp kedai tu.. alahai.. yg ni u bli online ke?
    xsabar nak tnggu entry psal benda yg dlm bekas putih tu.. ape ek?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page