Wednesday, October 24, 2012

WORDLESS WEDNESDAY #45 | Imamku, peluk lah makmummu !





Gambar dari Blog Careno, tapi katanya, dia amik dari Blog Zana 

Apa apa pun, korang berdua, ai pinjam gambar ni hokayyy !  ;p




Kesian ai tengok pasangan berkahwin yang terpaksa hidup berjauhan, tidur malam hari hari peluk bantal peluk saja.. Tak pun peluk anak je... Tapi ape kes, kalau pasangan yang berkahwin yang duduk bersama pun tiap tiap malam TAK saling memeluk ?? Seperti gambar itu cakap, para suami nak pahala senang aje, peluk aje binik tu.... hihi ~ Pada yang tak suka peluk bini , rajin rajinkan lah diri untuk memeluk isteri uols..Tau tau... auw~ auw ~



p/s : Kadang kadang suami tak suka memeluk, isteri mainkanlah peranan untuk memeluk suami... Baru rumahtangga itu BEST ! Bak kata Zana, indahnya alam perkahwinan.... Gataiiii  ;p








Yang sukaaaa sangatt peluk hubby, kadang2 sampai kene marahhh ! HAHA
signature ms eida

7 comments:

  1. sejuk2 lagi best kena peluk..opss......hahahha

    ReplyDelete
  2. jgn lupa pakai wangi2 dulu sblm peluk... mane tau ade habuan menanti... hahaha...

    ReplyDelete
  3. Halamak.. terbaca sampai habis la pulak~! hehe... *patutnye imamku, peluklah makmum mu yg SEORANG ni* ;)

    ReplyDelete
  4. Sesekali peluk bantal golek best juga:)

    ReplyDelete
  5. IEDA..sy plak jenis yg tak suka dipeluk dan tido rapat2..dari sebelum kawen hinggalah skrg..camno tu?? :)

    ReplyDelete
  6. motif part gatal jer aku???? majukkkkkk ah!!

    aku suka jer peluk2 ni.. lagi2 musim sejuk ni.. lagilah indah... eh??

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page