Tuesday, October 2, 2012

Ukur jalan @ Setia City Mall pulokkk





OK sambung ativiti hari Sabtu yang lepas.. Lepas pergi mencekik bagai nak rakk kat D'Arab Cafe tu, we all terus pergi Setia City Mall, Setia Alam.... Maklang cakap shopping mall ni baru je bukak. Jom kita pergi 'ukur' jalan kat saneeeeeeeeeeee ~~~ 


Apa yang ada kat Setia City Mall ? Sama seperti shopping mall yang lain ... Dont worry ! HAHA ~ Tapi yang lainnyer bila berjalan dengan family..... Sukaaaaaaaaaaaaaaaa ! Moment ni yang best.. Bila beli makanan, beli sikit, makan ramai ramai.. Rasa tu lain sangat ! Jalan ramai ramai.. Kecoh satu mall ! Tengah tengah jalan boleh amik gambar? Itu sudah biasa.... HEHE ~ Semua kedai we all masuk, belinyer idokkk  ;p   Tapi tapi ada jugak lah yang boleh menipiskan purse ai ~ hmm.... 

*Style betul gambar yang kat bawah ni... hihihi ~ My Kesayangan*



Jalan lagi... jalan dan jalan lagi... Sakit kaki? Berhenti jap, duduk..Yang best nyer Setia City Mall ni, banyak  pulokk kerusi comey comey yang diminta untuk diduduki... HAHA ~ Kalerfulll hoi ! Dekat dekat pukul 6pm, baru we all gerak balikk KL.. Dan sesampai ai kat rumah mak, ai pun gerak balik ke rumah......... Eh? Ada laki aku rupanya yang ditinggalkan di rumah..... Rumah lah sangattttt ! Hubby elok sangat keluar dengan kawan.. Cis ! Sopan sungguh! Ai ajak berjimba jimba dengan family takmo, dengan kawan lajuu pulakk... ~ Small myheart!  Ada ubi ada batas, ada hari, ai balas ye en hubby ! HAHA


*Ada orang tu beli sweater, terus pakai !  HAHA Abah abah ~~ layannnnnnn*








Yang suka nyer, abah belanja gelang Padini ! HAHA
signature ms eida

4 comments:

  1. hamboiii seronoknyer jalan2 ngan family...=)

    ReplyDelete
  2. Happy family la sis... :) Dah lama tak jejalan macam ni.(T_T) Semua busy.

    ReplyDelete
  3. line tenet lembab ni..tak kuor gambor..nanti dtg balik..

    mak mertua kak fieda duk kat taman desa cheras..dia kena ragut kat bukit anggerik..kat tun perak ni bahaya jugak tau..dulu ada kes pagi org nk pi keje kena ragut jugak kat tepi jalan raya..

    tadi kak fieda gi taman..dari bwh usha2 no umah eida..nampak dh...heheh..ngadap taman kan..nmpk langsir warna putih...

    ReplyDelete
  4. ieda, area mane ek city mall ni? putrajaya eh?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page