Thursday, October 4, 2012

Trip Genting C A N C E L !





Sepatutnya time time macam ni, hari ni, ai berada di Genting Highlands. Ingat tak? Entry ni ai cerita ?? Tapi sadis sungguh.. Ai bekerja hari ni.. Kenapa? Trip ke Genting Highlands terpaksa dicancel.. Sadisnyer ! Sebab apa ? Hubby terpaksa balik kampung ada urusan keluarga yang melibatkan mahkamah.. Tak boleh elak.  Atas PERINTAH MAHKAHMAH ye!! Bukan hubby saja saja tak nak pergi. Lain tu. Hal yang melibatkan keluarga, ai pun terpaksa paham dan redha.. Tapi susah kalau orang lain yang tak paham.. hmm.. HARAP MEMAHAMI ! 


Bila sorang tak pergi, semua sangkut tak nak pergi. Sebab hubby adalah penama satu bilik tu. Atas nama seorang budak yang mana bilik bilik lain turut menggunakan nama tu.. Bila hubby tak pergi, semua TAK DAPAT pergi lahh ! Bilik ai, memang atas nama ai... Tapi hubby tak de, ai sure lah tak pergi.. Sudah hubby tak de, ai nak pergi buat apa kan??? Orang lain happy dengan family, ai tercangok sorang sorang? Tido malam sorang sorang?? Memang tak lah kan... Jangan lah pentingkan diri sendiri...  Last last dari 13orang , yang pergi hanya 2 orang sahaja ! Sis P satu family ~ Tak dapat bercuti sama same yek Sis P ! Tak pe, Penang ada .. huehuehueeee ~


(update: ramai jugak yang pergi, last minit rasanya..Buat surat tulis alasan kenapa hubby tak pergi)


Dan ai mintak sangat sangat, mana mana Team Genting yang baca entry ni, JANGAN SALAHKAN hubby bila semua tak dapat pergi...Ai tahu ada yang cakap belakang ni. Ai tahu tu... Benda tak dirancang. Benda nak jadik. Nak buat macam mana kan . .  So, ai bekerja hari ni. Dan hubby berada di kampung sekarang. Hubby janji nak bawak pergi Genting next time. Tak tido. Balik hari. Lagi puas hati ! HAHA ~ Maybe one sweet day on November ~ Ai teringin nak masuk SnowWorld tu.................. Total kerugian akibat burn burn ni, adalah RM130/- . . Sikit? Manyak tu hoi !  ;(




*bila sedih , jom makan coklat!! yeahhh ! Mana kau tak gemok ! choiiii*







Yang pasti akan dapat masuk SW tu jugakkkk,
signature ms eida

7 comments:

  1. yunk, xmo sedih2 k...jom pergi sama2.. zana ada nak pergi bulan 11 ni jugak.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. xpee...xde rezeki nk g ari ni...
    next time kan ade kak..chill!!!

    ReplyDelete
  3. snow world dah buka lepas lama close utk renovation...jom kita....hehe

    ReplyDelete
  4. takpe..next time ade masa lagi kan..

    ReplyDelete
  5. xpe,next time bleh g..ajak aku skali..haha..

    ReplyDelete
  6. i faham sbb dah diceritakan... xper... takkan lari genting dikejar...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page